Fakta om Spirea.no

Spirea.no er et privat og uavhengig nettsted for deg som er ute etter nyttige tips og inspirasjon om blant annet hage, reise, turer og friluftsliv.

Bloggen ble startet i 2012, og de første årene var det en ren hageblogg. Etterhvert har vi utvidet temaområdet for bloggen, slik at du i dag vil finne reportasjer, artikler og tips om blant annet  reiser i Norge og utlandet, turer og friluftsliv, sport og idrett, hus og hjem, i tillegg til hage og terrasseliv.

Alle artiklene på Spirea.no er gratis og åpent tilgjengelige for alle. I tillegg har vi fra og med 2021 en abonnementstjeneste – Hageguiden – med eksklusivt innhold for abonnementer. Hageguiden redigeres i tråd med Redaktørplakaten, og er medlem i Fagpressen.

Abonnementet på Hageguiden inkluderer blant annet et nytt norsk hageblad på 100 sider, samt en digital hageskole i 12 deler.

Les mer og bestill abonnement

Ansvarlig utgiver av Spirea.no og Hageguiden er Tastatore AS, som eies av Tore og Bjørnhild Fjeld.

Bjørnhild er redaktør av Hageguiden, i tillegg til å jobbe frilans som journalist, redaktør og forfatter. Hun har over 20 års erfaring som journalist fra avis, magasin og fagpresse. Eksempel på oppdragsgivere er Norsk Hagetidend, fagbladet Utemiljø, Tara, Handikapnytt og Pensjonisten.

Tore er fotograf og digital altmuligmann i firmaet. De flotte bildene på Spirea.no og i Hageguiden er det Tore som har tatt. Han elsker jobben sin, og klarer å skape energi i bildene enten han tar bilder av pene blomster eller unggutter som gjør halsbrekkende ting i alpinbakken. 

Sammen utga vi i 2013 boken Hageguiden – nybegynnerens vei til grønne gleder, som nå er utsolgt.

Ønsker du å annonsere på Spirea.no eller i Hageguiden?

Ta kontakt med Bjørnhild Fjeld, bjornhild@tastatore.no. Ikke send produkter uoppfordret.

Kontaktinfo:

Tastatore AS,
Furuveien 39E,
0678 OSLO
Org.nr: 994 827 626

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.