Fakta om bloggen Spirea.no

Spirea.no er en privat og uavhengig blogg for deg som er ute etter nyttige tips og inspirasjon om blant annet hage, reise, turer og friluftsliv.

Bloggen ble startet i 2012, og de første årene var det en ren hageblogg. Etterhvert har vi utvidet temaområdet for bloggen, slik at du i dag vil finne reportasjer, artikler og tips om blant annet  reiser i Norge og utlandet, turer og friluftsliv, sport og idrett, hus og hjem, i tillegg til hage og terrasseliv.

I bloggen skriver vi om ting vi selv er interessert i, og som vi tror kan være av interesse for andre. Vi forteller om gode opplevelser, spennende steder vi har besøkt, lure triks som vi har lært og i det hele tatt smått og stort som vi kommer borti i vår hverdag.

Produkter som er omtalt på Spirea.no er kjøpt for egen regning og omtalt uavhengig av produsentene, dersom ikke annet er oppgitt. Dette gjelder også omtale av reisemål der overnattingssteder, restauranter, museer etc er nevnt.

Bloggen drives av familien Fjeld:

Bjørnhild – journalist og forfatter  Det er Bjørnhild som skriver innleggene i bloggen. Hun jobber i tillegg som frilansjournalist for en rekke fagblader og magasiner, blant annet Tara, Norsk Hagetidend, AstmaAllergi og Handikapnytt.

Tore – fotograf og digital altmuligmann  Alle de flotte bildene i bloggen er tatt av Tore. Han elsker jobben sin, og klarer å skape energi i bildene enten han tar bilder av pene blomster eller unggutter som gjør halsbrekkende ting i alpinbakken. 

Vi utga i 2013 boken Hageguiden – nybegynnerens vei til grønne gleder, som nå er utsolgt.

Henrik og Andreas – Sønner som gjerne hjelper til i hagen, er med på våre reiser og er opptatt friluftsliv, sport og idrett. Dessuten ivrige fotomodeller og -assistenter.

Ønsker du å annonsere eller sponse Spirea.no?

Ta kontakt med Bjørnhild Fjeld, bjornhild@tastatore.no, dersom du har et produkt eller noe annet du ønsker å få presentert eller testet i bloggen. Ikke send produkter uoppfordret.

Kontaktinfo:

Tastatore AS,
Furuveien 39E,
0678 OSLO
Org.nr: 994 827 626