Gled en venn med gaveabonnement på Hageguiden

Har du en hageinteresserte venn, mor eller søster? Et gaveabonnement på Hageguiden er en perfekt julegave – som gleder mottakeren gjennom hele hagesesongen.

Vi som lager Spirea.no utgir også Hageguiden – Norges nyttigste hageblad. Dette er et innholdsrikt magasin som kommer ut med 3 papirutgaver i året + spennende digitalt innhold.

Bestill gaveabonnement
Dette kan du gi i gave

Foran 2023-sesongen har vi reist Norge rundt på besøk i fine hager og snakket med trivelige hagefolk.

Les også: Les om hager fra hele Norge i Hageguiden

Resultatet av dette vil bli 3 fine papirutgaver på 100 sider hver:

- Kjøp tidligere utgaver av Hageguiden - Hageguiden

Hageguiden 7 kommer ut 1. mars – og har som hovedtema villere hager og biologisk mangfold. Her får du blant annet lese om en fuglevennlig hage ved Lindesnes – og en insektsvennlig blomsterhage i Stavanger. Vi har også vært i Finnmark og besøkt flere hager i Alta og Hammerfest. Og så har vi vært hos hagedesigner Yvonne Dengin, som har skapt en flott natur-inspirert hage på Hvaler.

Hageguiden 8 kommer ut 1. april – og handler om kjøkkenhage, drivhus og hagestuer. Vi har for eksempel vært hos Beate, som dyrker året rundt på Sommarøya utenfor Tromsø – og hos Celine i Trøndelag som har lært oss mye spennende om permakultur.

Hageguiden 9 lander i postkassene rundt 17. mai, og har rett og slett tema: Hager med tema. Japanske hager, parklignende hager, Cottage garden, Gravel garden og mye mer. Og som alltid er tipsene tilpasset hager over hele Norge – til glede for våre lesere fra Finnmark i nord til Agder i sør.

Her kan du se en smakebit på innholdet i Hageguiden 2023.
Hvordan fungerer gaveabonnementet?

Et gaveabonnement er et abonnement som kun varer ut 2023 – det vil si at det avsluttes automatisk uten at verken du som giver eller gavemottaker trenger å si det opp.

Når du bestiller gaven, oppgir du hvilken dato du ønsker at velkomstmeldingen fra oss skal sendes. Hvis det skal være en julegave, blir velkomstmeldingen tilsendt 24.12. kl 23.

Velkomstmeldingen inneholder informasjon om innlogging til de digitale produktene som er inkludert i abonnementet.

Ønsker du å ha noe å pakke inn, som symboliserer abonnementet, kan du laste ned dette bildet og printe ut selv. Eller sende det i en epost.

De fysiske bladene, altså papirutgavene, blir tilsendt gavemottakere adresse på utgivelsesdatoene.

Bestill gaveabonnement

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut