Les om hager fra hele Norge i Hageguiden

Abonnerer du på hagebladet vårt, Hageguiden, og lurer på når det kommer nye utgaver? Vi jobber med saken – og en ny digital utgave er allerede klar.

Er du en av de 3000 som abonnerer på Hageguiden? Eller lurer du på å bli det? Les videre om hva du kan vente deg i neste sesong av Norges nyttigste hageblad.

Hageguiden utgis og lages av de samme som lager nettstedet Spirea.no – Tore og Bjørnhild Fjeld. I hele sommer reiste vi rundt i Norge, bokstavelig talt fra Lindesnes til Nordkapp, for å sanke inn stoff til nye reportasjer.

Dette skal bli til 4 nye utgaver av Hageguiden – 1 digital + 3 papirutgaver – bestill abonnement her.

 

Det digitale magasinet – Hageguiden 6 – handler blant annet om effekten klimaendringene har på hagesesongen, hvordan du kan lage dine egne planter av stiklinger, trendy evighetsblomster og gode tips når du skal dyrke hvitløk. Og så har vi vært på hagebesøk hos Tord Kvien i Nordkjosbotn.

Se en smakebit på det digitale magasinet her

For å lage denne reportasjen, reiste vi til Nordkjosbotn i Troms.

Hageguiden 7 kommer i posten til abonnentene cirka 1. mars. Der kan du lese og lære om hvordan du får en «villere» hage som er bedre for fugler, insekter og mennesker.

April-utgaven Hageguiden 8 har tema kjøkkenhage og drivhus – her får du tips til hvordan du kan dyrke spiselige vekster på en enkel måte – uansett hvor i landet du bor.

Og rundt 17. mai kommer årets siste papirutgave, Hageguiden 9, som handler om «hager med tema». Cottage Garden, japanske hager, vintergrønne hager, parklignende hager, blomsterhager – det er bare å glede seg.

Hvis du forhåndsbestiller abonnement nå, kan du lese den digitale utgaven om noen få minutter – tilbudspris kr 349,- for abonnement ut 2023 (Ordinær pris 399,- pr år).

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.