Den Store Hagefesten er over – Kamilla vant kurven

Vi har akkurat kommet hjem fra to hektiske og veldig hyggelige dager på Den Store Hagefesten på Eidsvoll. Kamilla Kvamme Fosse hadde tatt turen helt fra Eydehamn – og ble trukket ut som vinner av en pilflettet kurv blant alle de som tegnet nytt abonnement.

Den Store Hagefesten er et årlig hagemarked som arrangeres i Galleri Festiviteten på Eidsvoll, i Stallgården vis-a-vis Eidsvollsbygningen.

Floriss Råholt var en av utstillerne som hadde bra besøk på hagemarkedet.

Vi ble invitert til å stå på stand, der vi solgte abonnementer til vårt nystartede hageblad Hageguiden. Vi fikk også besøk av mange av våre fornøyde lesere, det var veldig hyggelig å snakke med dere.

Amund og Odd fra Myntmesterens hage, kom sammen med hagebloggeren Espen Skarphagen (til høyre) på besøk på vår stand inne i Stallen.

«Messelivet» er ganske hektisk, sånn at vi fikk ikke tid til å se oss rundt så mye hos de andre utstillerne, men vårt inntrykk var at folk koste seg og handlet som bare det! Tydelig at folk lengtet etter å gå på hagemarked igjen, etter to år med pandemi.

Lyst på litt pynt til hagen? Her solgte de hagedekor i rust.

Utvalget var stort av både planter, hageredskaper, pyntegjenstander og andre hagerelaterte artikler. Det var også flere utstillere som solgte spiselige godbiter fra hage og natur – vi både smakte og kjøpte!

Kjøpte abonnement – får premie

En av dem som kom innom Hageguidens stand for å kjøpe abonnement, var Kamilla Kvamme Fosse fra Eydehamn. Hun er trukket ut som vinner av en rustikk kurv som er flettet av Hageguidens spaltist og «tusenkunstner» Geir Fjeld.

Geir fletter kurver av materialer han finner i veikanten, for eksempel selje, pil eller sibirkornell. Kamilla – du får tilsendt premien i posten. Håper du blir fornøyd, både med kurven og hagebladene du fikk med deg hjem til Sørlandet!

Nytt abonnementssystem

Har du prøvd å bestille Hageguiden i vår nettbutikk, men ikke fått det til? For noen dager siden gikk vi over til et nytt abonnementssystem, som er utviklet av det norske firmaet Periode AS.

Sander Berhus og Alf Magnus Stålesen fra firmaet Periode AS var med oss på stand for å hjelpe med betalingsløsningen.

Med det nye systemet er det blitt enklere å melde seg inn, du gjør alt via Vipps med noen tastetrykk på telefonen. Det er også enkelt å endre eller si opp abonnementet hvis du ønsker det.

Ønsker du også å kjøpe abonnement på Hageguiden, kan du gjøre det her med den nye bestillingsløsningen. 

Kom og kjøp! Vi brukte noen timer på å rigge til standen før kundene strømmet til.

 

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut