Se hva leserne mener om Hageguiden 3

«Nydelig hageblad som faktisk dekker HELE landet.» «Et av de beste hagebladene jeg har lest👏👏👏» «Endelig et skikkelig hageblad😍 Noe for et hvert hagehjerte💚 Et stort pluss at det var lite reklame👍»

Tidligere denne uka sendte vi ut årets første papirutgave av Hageguiden – Hageguiden 3 – til våre abonnenter. Det begynte umiddelbart å rase inn med positive tilbakemeldinger på epost, meldinger og i sosiale medier. Dette setter vi utrolig stor pris på!

Leserne skal lære noe

Det er nå cirka halvannet år siden vi som driver Spirea.no, bestemte oss for å starte et nytt, norsk hageblad. Vi valgte navnet Hageguiden, fordi målet var å lage et magasin som skal fungere som en guide til egen hage. Her skal leserne LÆRE noe, og få praktiske og inspirerende tips til små og store prosjekter de kan sette i gang selv.

Et annet mål for Hageguiden er at det skal være tips som passer også for hageeiere i høyere soner, og i Nord-Norge. Derfor var det utrolig hyggelig å se denne fine Instagram-posten fra Lena i Tromsø:

«Nydelig hageblad som faktisk dekker HELE landet. Koset meg lenge med å lese om alle hagene fra sør til nord. Må gi ros til utgiverne @bjornhildfjeld og mannen.»

Hun skriver videre at hun har savnet tips for hager i sone H5 og oppover hos de andre aktørene.

I en annen kommentar skriver Randi fra Inderøy at Hageguiden 3 er «Et av de beste hagebladene jeg har lest 👏👏👏».

Og Wenche som bor på nordvestlandet kommenterer følgende:

«Endelig et skikkelig hageblad😍 Noe for et hvert hagehjerte💚 Et stort pluss at det var lite reklame👍»

Vil du også lese Hageguiden?

Det å få slike tilbakemeldinger, motiverer og inspirerer oss til å satse videre. I skrivende stund er Hageguiden 4 på vei til trykkeriet – dette kommer ut til leserne cirka 20. april. Vi er også godt i gang med Hageguiden 5, som utgis 20. mai.

Lurer du på hvor du også kan få kjøpe disse fine hagebladene som «alle» snakker om? Da må du bli abonnent, Hageguiden selges nemlig ikke i løssalg i butikker. Årsaken er at vi er en veldig liten utgiver, og det å komme i løssalg koster veldig mye, fordi vi da må trykke opp mange blader vi (kanskje) ikke får solgt, og i tillegg dele fortjenesten med mange andre.

Går du derimot inn på Hageguiden.no kan du lese mer om abonnementet, og gå videre til nettbutikken der du kan bestille årsabonnement.

Tidløse temautgaver

Papirutgavene til Hageguiden følger ikke sesong, men har ulike temaer, slik at det gjør ikke noe om du får tilsendt en «gammel» utgave. Hvis du bestiller Hageguiden før 6. april, får du  tilsendt en pakke med Hageguiden 3 + 4 den 20. april, og Hageguiden 5 cirka 20. mai.

I tillegg til papirutgavene får du som abonnerer et digitalt magasin (Hageguiden 2), samt en digital hageskole i 12 deler – 1 for hver måned.

PS: Noen av våre nyeste abonnenter har lurt på om de også kan få kjøpe tidligere utgitte blader. Det er bare kommet 1 papirutgave tidligere – Hageguiden Intro – den kan bestilles her for kr 199 inkludert porto.

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.