Vi deltar på Hagemessen med foredrag og stand

Etter 2 års pandemi-pause kan endelig Hagemessen på Lillestrøm arrangeres igjen 22. til 24. april. Vi deltar på messen med stand for Hageguiden, samt at Bjørnhild holder foredraget «Hage på skrå».

Har du savnet å kunne dra på Hagemessen for å se på utstillingene, handler nye ting til hagen og hente inspirasjon til nye prosjekter? Det har vi også – og endelig kan store arrangementer bli avholdt igjen.

Vi som driver Spirea.no og det nye norske hagebladet Hageguiden skal være til stede hele helgen på Hagemessen 2022. Vi har vår egen stand i hall C – standnummeret er C01-13. Håper du kommer innom og besøker oss!

Foredrag om bratte hager

I tillegg skal Bjørnhild holde foredrag «Hage på skrå» 3 ganger i løpet av messen. Foredraget handler om hvordan du kan utnytte skråninger og andre «motbakker» i hagen til din fordel. Hun vil vise bilder og eksempler fra egen og andres hager, om hvordan du kan skape din drømmehage i bratt terreng.

I vår hage var det tidligere bare blåbærlyng og bringebærkratt. Nå trives både stauder, busker og spiselige vekster i opphøyde bed.

Synes du dette høres spennende ut? Hør foredrag fra hovedscenen i hall C følgende tidspunkter:

Fredag 22.04 kl 13.30 til 14.00

Lørdag 23.04 kl 14.30 til 15.00

Søndag 24.04 kl 15.00 til 15.30

Andre foredragsholdere du kan høre på Hagemessen er for eksempel hele Norges Blomster-Finn Schjøll, Anne Holter-Hovind fra Moseplassen og «greenfluencer» Dennis Asbjørnsen fra Spiselighage.no.

Se hele foredragsprogrammet her

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut