Sjekk vår reiserute for å lage Hageguiden!

Vårt mål er at hageeiere i HELE Norge skal finne nyttig og interessant lesestoff i Hageguiden. Da må vi også besøke HELE Norge.

En ting vi ofte har hørt, er at de fleste hageblader bare skriver stoff for de som bor i gunstige strøk i Sør-Norge. Vi bestemte oss derfor for at Hageguiden skal tilby gode tips og inspirasjon til hagen – også for de som bor i høyere klimasoner.

En sommer med hagebesøk

Denne sommeren brukte vi derfor flere uker på å reise rundt i hele Norge – nord, sør, øst og vest – for å besøke fine hager og snakke med hyggelige hageeiere.

Når du ser på klimasonekartet, er det lett å tenke at de som bor i sone H7 eller H8, rett og slett ikke kan ha hage. Men det kan de, og det har de! Selvfølgelig skal Hageguiden være et hageblad som passer for alle klimasoner som er representert i Norge.

I de neste utgavene av Hageguiden kan du se bilder fra hager i alle landsdeler. Vi har for eksempel besøkt hagen til Heidi og Tommy i Harstad, Mariann og Egil i Valdres, Monica i Steigen og Marita i Bergen.

Hageguiden er et hageblad som passer både for nybegynnere og for de som er mer erfarne hageentusiaster. I stedet for at bladene følger sesong, har vi laget temanumre som går grundig inn i hvert sitt hagetema.

Bestill nå i nettbutikken
Litt om hva du får for pengene

Hageguiden 2 er et digitalt magasin på 32 sider der du kan lære om blant annet georginer, bonsai, bratte hager, jord og gjødsel. Dette får du tilsendt automatisk etter at du bestiller i nettbutikken.

Klikk her for en liten smakebit.

Hageguiden 3 kommer i posten cirka 15. mars – og har hageplanlegging som hovedtema. Her kan du bli med oss på besøk til hager i nord og sør – og lese hva som er spesielt med hagelivet i ulike landsdeler.

I Hageguiden 4 kan du blant annet lære mer om å dyrke egen mat i kjøkkenhagen, med tips fra blant andre Maria Berg Hestad og Dennis Asbjørnsen. Bladet kommer cirka 20. april.

Og Hageguiden 5 blir et skikkelig frodig blad, med inspirasjonsbilder og tips om dekorative planter med og uten blomster – både for deg som bor i sør og nord i landet. Elsker du roser er dette bladet for deg – og du kan glede deg til det lander i postkassen din cirka 20. mai.

Kjøp vår intro-guide

Fikk du ikke lest den aller første utgaven av Hageguiden? Vi har fortsatt noen få blader igjen på lageret.

Hageguiden nr. 1 (Hageguiden Intro) er en grundig nybegynnerguide som på en enkel måte forklarer de ulike elementene som skal til for å lykkes i hagen.

Bestill Hageguiden Intro her

Du kan også lese mer om oss og Hageguiden på nettsiden Hageguiden.no.

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.