Bestill Hageguiden som gave til en venn – eller til deg selv

Har du en venninne som snart har bursdag, eller en hageglad mor som fortjener en hyggelig overraskelse? Hva med å gi bort et årsabonnement på Hageguiden?

Det siste året har vi som driver nettstedet Spirea.no jobbet med å lage Hageguiden – som er et helt nytt hageblad for norske forhold.

Den første papirutgaven ble utgitt april 2021 – og nå jobber vi på spreng med å lage ferdig 3 nye hageblader som kommer våren 2022.

- Kjøp Hageguidens velkomstpakke - Hageguiden

I tillegg har vi laget en digital utgave av Hageguiden, som abonnentene kan kose seg med allerede nå.

Selges kun i abonnement

Hageguiden selges kun i abonnement, som du kjøper i vår nettbutikk. Det er med andre ord ikke mulig å kjøpe bladene i løssalg i butikker.

Abonnement selges som årsabonnement, som aktiveres umiddelbart etter bestilling og varer ut 2022. Dersom du ikke sier opp, vil abonnementet løpe videre 1 år til fra 1.1.2023.

Les mer om betingelsene for abonnementet på siden for vilkår og betingelser.

Ønsker du å bestille Hageguiden som gave, kan du merke av for dette når du bestiller i nettbutikken. Du fyller inn opplysningene om gavemottaker, og hvilken dato du ønsker at de skal få tilsendt velkomstmailen som aktiverer abonnementet.

Du betaler for 1 år – og gavemottaker kan selv velge om han/hun vil forlenge abonnementet utover det første året.

Tidløst innhold

Det som er ekstra fint med Hageguiden synes vi, er at stoffet er laget slik at det er tidløst – det blir ikke utdatert og du kan ta det frem igjen og bruke som et oppslagsverk. Du kan godt kalle det en hagebok i magasinformat.

Alle bladene har et stort hovedtema, i stedet for at de følger sesongen slik andre hageblader gjør.

Hageguiden 2 er tilgjengelig umiddelbart etter bestilling!

  • Hageguiden 2 er et digitalt magasin på 32 sider som du får tilgang til umiddelbart etter bestilling. Få en smakebit på innholdet her
  • Hageguiden 3 kommer cirka 15. mars og vil ha hageplanlegging som hovedtema. Her kan du blant annet se bilder fra hagene til to flinke hagedesignere, og du kan lære om forskjellen på hage i Harstad i nord og Lillesand i sør.
  • Hageguiden 4 kommer cirka 20. april – her får du de beste tipsene til kjøkkenhagen med blant annet reportasje fra hagen til Maria Berg Hestad i Det grønne skafferi. Vi har også besøkt superflinke Dennis Asbjørnsen som dyrker alt mulig rart i sin spiselige hage.
  • Hageguiden 5 blir et bugnende magasin med fokus på prydplanter med og uten blomster – det kommer i postkassa cirka 20. mai. Her blir det blant annet rosereportasjer fra Molde, Bodø og Valdres, en utrolig kul vintergrønn hage i Haugesund og gode tips til hvordan du lykkes med sommerblomster og blomstrende stauder.
Fortsatt Hageguiden Intro på lager

Den aller første utgaven av Hageguiden lagde vi som en intro-utgave, der både nybegynnere og mer erfarne kunne få tips om hvordan komme i gang med å lage hage.

Hvis du ikke har lest denne, kan Hageguiden Intro fortsatt bestilles i nettbutikken – og du får den tilsendt i posten innen et par uker fra bestilling.

I tillegg til magasinet på 100 sider reklamefritt innhold, får du en digital hageskole i 12 deler tilsendt på epost.

 

 

Hageguiden  

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut