Endelig flere utgaver av Hageguiden!

Visste du at vi som lager Spirea.no, også har laget vårt eget hageblad? Nå kan du bestille et nytt år med Hageguiden og få 3 lekre magasiner i posten + 1 digitalt magasin på e-post.

Den aller første utgaven av Hageguiden ble sendt ut til leserne i april 2021. Nå satser vi videre og gir ut 4 nye utgaver for neste hagesesong.

  • Hageguiden 2 er et digitalt magasin på 32 sider som du får tilgang til umiddelbart etter bestilling. Få en smakebit på innholdet her
  • Hageguiden 3 kommer cirka 15. mars og vil ha hageplanlegging som hovedtema.
  • Hageguiden 4 kommer cirka 20. april – her får du de beste tipsene til kjøkkenhagen med blant annet reportasje fra hagen til Maria Berg Hestad i Det grønne skafferi.
  • Hageguiden 5 blir et bugnende magasin med fokus på prydplanter med og uten blomster – det kommer i postkassa cirka 20. mai.

Det som skiller Hageguiden fra de fleste andre hageblader er at vi ikke følger sesongen slavisk, men at hvert blad er et temamagasin du kan bruke som et oppslagsverk hver gang du lurer på noe.

I alle utgavene gir vi tips som passer for hele landet – også Nord-Norge. I sommer har vi reist landet rundt og besøkt flotte hage og snakket med hyggelige hageeiere. Vi gleder oss til å vise frem disse hagene i bladet!

Passer for alle som har hage

Den første Hageguiden laget vi med tanke på nybegynnere, som gjerne ville ha tips til å komme i gang med hagen. Men vi har fått tilbakemeldinger om at bladet også passer veldig godt til mer erfarne hagefolk.

Her kan du lese noen av tilbakemeldingene vi har fått fra fornøyde lesere

NB: Hageguiden Intro kan fortsatt bestilles i nettbutikken – prisen er 249 for bladet + den digitale hageskolen i 12 deler.

Dette er det første bladet. Hvis du har dette og vil fortsette å abonnere, må du bestille på nytt i nettbutikken.
Abonnerer du fra før? Du må likevel bestille et nytt år med Hageguiden

Av praktiske og lovmessige årsaker kan vi ikke automatisk forlenge abonnementet til de som kjøpte Hageguiden 2021. Dette er fordi det i 2022 blir flere utgivelser til en høyere pris – derfor må alle bestille på nytt.

Dersom du ikke bestiller – vil du motta den digitale hageskolen ut året – og så er ditt abonnement på Hageguiden avsluttet. Du trenger med andre ord ikke å si opp abonnementet dersom du ikke ønsker å bli med oss videre.

Årsabonnementet for 2022 blir derimot et «vanlig» årsabonnement som forlenges ved hvert årsskifte dersom du ikke sender oppsigelse. Dette kan du lese mer om i nettbutikkens salgsvilkår og betingelser.

Les mer om Hageguiden her