Dette mener leserne om Hageguiden

Tidligere denne uka ble den aller første papirutgaven av Hageguiden sendt ut til abonnentene. Heldigvis likte de det nye hagebladet som vi har laget!

Det er alltid litt nervepirrende å lansere et nytt blad eller bok: Vil leserne like det vi har laget?

Mange hagefolk har katt, kanskje fordi de ikke har tid til å gå tur med hund? Denne pusen ser ut til å sette pris på Hageguiden.

Helt siden de første abonnentene mottok Hageguiden i postkassa, har det tikket inn meldinger på epost og sms og kommentarer i sosiale medier fra fornøyde lesere. Det setter vi utrolig stor pris på!

Her er for eksempel en hyggelig melding vi fikk fra Turid Frydenlund Sælid fra Oslo:

«Både jeg og min mann ble utrolig imponert over dette flotte bladet. Hageguiden er for den «vanlige» hageeier med tips og gode ideer som er gjennomførbare! Gratulerer med et informativt og fint blad. Kvalitet!!»

En informativ sak om sprøytemiddelrester i økologisk gjødsel fikk stor oppmerksomhet i sosiale medier.

Denne meldingen varmer skikkelig – for dette var akkurat det vi hadde lyst til å få til med Hageguiden: Lage et praktisk, men likevel lekkert hagemagasin med tips og ideer som gjør at alle kan lykkes bedre i sin egen hage.

Vi mener selv at Hageguiden er Norges nyttigste hageblad, som passer godt for hageeiere over hele Norge.

Derfor var det veldig hyggelig at de erfarne hageentusiastene Mariann og Egil i Vang i Valdres likte Hageguiden så godt:

«Hageguiden innfridde virkelig! Et lettlest og reklamefritt hageblad med helnorske artikler. Omfattende og ispirerende også for oss litt mer erfarne hagefolk og for oss med hage i den øvre delen av sonekartet (H7). Vi gleder oss allerede til neste utgave. Bravo!!»

Vi har også fått tilbakemeldinger om at bladet er lettlest og har stor skrift – det er det mange i 40+-alderen som setter pris på.

Du kan fortsatt bestille Hageguiden

Har du også lyst til å få bladet tilsendt? Hvis du bestiller i nettbutikken innen 3. mai kl 07.00, får du bladet i postkassa cirka 12. mai.

Vi takker for alle hyggelige meldinger fra Hageguidens lesere – det er hyggelig at dere liker bladet vi har laget.

Abonnementet koster kr 249,- og inkluderer papirutgaven på 100 sider + en kjempenyttig digital hageskole i 12 deler som du får til «odel og eie».

NB: Hageguiden selges kun i abonnement – ikke i løssalg. 

Les også: Få ny inspirasjon med Norges nyeste hageblad

 

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.