Få ny inspirasjon med Norges nye hageblad

Har du gått tom for ideer til hagen? Eller er du helt nybegynner, og vil lære hvordan du kommer i gang? Hageguiden er Norges nyeste og nyttigste hageblad som passer både for nybegynnere og de som har mer erfaring.

Vi som lager Spirea.no har startet et helt nytt, norsk hageblad som heter Hageguiden. I 2022-sesongen gir vi ut 3 lekre papirutgaver på 100 sider hver, som du kan få tilsendt i posten i mars, april og mai hvis du kjøper abonnement nå.

I tillegg har vi laget et digitalt magasin på 32 sider som du får tilsendt med en gang du bestiller.

Prisen for å abonnere på Hageguiden er kr 399 for årsabonnement som varer ut 2022. Hageguiden selges kun via vår nettbutikk – bladet kommer ikke i løssalg.

PS: Hvis du har gjennomført bestilling av Hageguiden, vil du få tilsendt en ordrebekreftelse + en velkomstmail fra oss med passord til den digitale utgaven. Dersom du ikke har fått noe – sjekk spam-/søppelpostkasse. Finner du ikke der heller, ta kontakt med redaktør Bjørnhild – bjornhild@tastatore.no så hjelper vi deg videre.

Hva får du i Hageguiden?
  • Hageguiden 2 er et digitalt magasin på 32 sider som du får tilgang til umiddelbart etter bestilling. Få en smakebit på innholdet her
  • Hageguiden 3 kommer cirka 15. mars og vil ha hageplanlegging som hovedtema.
  • Hageguiden 4 kommer cirka 20. april – her får du de beste tipsene til kjøkkenhagen med blant annet reportasje fra hagen til Maria Berg Hestad i Det grønne skafferi.
  • Hageguiden 5 blir et bugnende magasin med fokus på prydplanter med og uten blomster – det kommer i postkassa cirka 20. mai.
Vi har bokstavelig talt reist Norge rundt for å lage nye utgaver av Hageguiden.
Passer Hageguiden for hele landet?

I tiden som har gått siden vi lanserte Hageguiden, har vi fått en del spørsmål fra folk i Nord-Norge og andre steder med det vi kan kalle utfordrende klima for hage. Hvis du er vant med å lese andre hageblader med mye innkjøpt stoff fra Sverige og Danmark, er det ikke rart om du er skeptisk.

Når vi lager Hageguiden er det et mål at alle, uansett hvor i Norge de bor, skal finne tips og råd som funker for deres hage. De aller fleste plantene vi omtaler er hardføre busker, stauder og trær, da disse er enklest å lykkes med uansett hvor du bor. Det er jo tross alt vinter og korte dager helt fra sør til nord i landet, sånn at det har ingen hensikt å skrive om planter som bare passer i Syden.

Så alt i alt mener vi at Hageguiden er en god investering – enten du er helt nybegynner i hagen eller har mer erfaring.

Har du andre spørsmål? Sjekk Spørsmål og svar-siden.

 

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut