Få ny inspirasjon med Norges nye hageblad

Har du gått tom for ideer til hagen? Eller er du helt nybegynner, og vil lære hvordan du kommer i gang? Hageguiden er Norges nyeste og nyttigste hageblad som passer både for nybegynnere og de som har mer erfaring.

Vi som lager Spirea.no har startet et helt nytt, norsk hageblad som heter Hageguiden. I 2021 blir det 1 papirutgave på 100 sider – helt reklamefritt og fullspekket av nyttige og inspirerende hagetips. Du kan gjerne kalle det en hagebok i magasinformat.

Papirutgaven blir sendt i posten til våre abonnenter – neste utsending er 12. mai – bestill innen 2. mai. 

Digitalt innhold «til odel og eie»

I tillegg til bladet får du en digital hageskole i 12 deler + en nedlastbar hagekalender. Det digitale innholdet blir sendt til deg på e-post innen den 1. i hver måned i hele 2021, og du kan gå inn og lese tipsene så ofte du vil – hageskolen er din «til odel og eie». For å se et eksempel har vi lagt ut januar på en åpen nettside – de andre månedene må du ha passord for å lese.

- Innhold fra Spirea.no -

Prisen for å abonnere på Hageguiden er kr 249 for hele 2021. Hageguiden selges kun via vår nettbutikk – bladet kommer ikke i løssalg.

PS: Hvis du har gjennomført bestilling av Hageguiden, vil du få tilsendt en ordrebekreftelse + en velkomstmail fra oss med passord til de første delene av hageskolen. Dersom du ikke har fått noe – sjekk spam-/søppelpostkasse. Finner du ikke der heller, ta kontakt med redaktør Bjørnhild – bjornhild@tastatore.no så hjelper vi deg videre.

Noe av det du kan lese om i Hageguiden
 • Hageplanlegging for ulike hagestiler
 • Inngangsparti
 • Få en fin hage i skyggen
 • Hvordan lage hage hvis du har skråning/bratt tomt
 • Blomstring i hagen – året rundt
 • Dyrking i ulike klimasoner
 • Dyrke grønnsaker i kjøkkenhagen
 • Hvordan bruke lys i hagen
 • Utekjøkken, grill og pizzaovn
 • Hvordan bli kvitt brunsnegler og ugress
 • Reisetips til vakre hager vi har besøkt
På alle de 100 sidene i Hageguiden finner du nytt og nyttig stoff om hvordan du kan lykkes bedre i din egen hage.
Passer Hageguiden for hele landet?

I tiden som har gått siden vi lanserte Hageguiden, har vi fått en del spørsmål fra folk i Nord-Norge og andre steder med det vi kan kalle utfordrende klima for hage. Hvis du er vant med å lese andre hageblader med mye innkjøpt stoff fra Sverige og Danmark, er det ikke rart om du er skeptisk.

Når vi lager Hageguiden er det et mål at alle, uansett hvor i Norge de bor, skal finne tips og råd som funker for deres hage. De aller fleste plantene vi omtaler er hardføre busker, stauder og trær, da disse er enklest å lykkes med uansett hvor du bor. Det er jo tross alt vinter og korte dager helt fra sør til nord i landet, sånn at det har ingen hensikt å skrive om planter som bare passer i Syden.

Så alt i alt mener vi at Hageguiden er en god investering – enten du er helt nybegynner i hagen eller har mer erfaring.

Har du andre spørsmål? Sjekk Spørsmål og svar-siden.

Hva skjer neste år?

I 2022 kommer vi til å utgi 3 papirutgaver av Hageguiden + en ny digital tjeneste. Alle som abonnerer i 2021 vil få et gunstig pristilbud på årsabonnement 2022 – som takk for at de støtter oss i en krevende oppstartsfase.