Nå er Hageguiden sendt til trykkeriet!

For noen dager siden sendte vi den ferdig produserte papirutgaven av Hageguiden til trykkeriet. Fort deg og bestill, så får du 100 sider informativt og inspirerende hagestoff i posten 20. april.

Dette er ikke et «vanlig» hageblad, det er minst like mye innhold som i en hagebok. Og alt er tilpasset norske forhold, du finner ikke lekre danske hager her. Innholdet er lagt opp som konkrete tips, og det passer både for nybegynnere og de som har mer erfaring. «Nerdetips» om sjeldne roser må du imidlertid finne andre steder.

Det er fortsatt mulig å bestille abonnent så får du bladet tilsendt 20. april. Abonnementet koster 249 for hele 2021, dette inkluderer hagebladet + en digital hageskole i 12 deler som du får «til odel og eie».

Her kan du finne mer info og bestille Hageguiden.

Her er svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får:

Er det noen andre kostnader enn de 249 kr du betaler ved bestilling?

SVAR: Nei, 249 inkluderer både papirutgaven av Hageguiden fritt hjemsendt + den digitale hageskolen i 12 deler. Abonnementet gjelder ut 2021, men du kan bruke hageskolen også senere år.

Når får jeg hageskolen og bladet?

SVAR: Passord til de første delene av hageskolen kommer på epost umiddelbart etter bestilling. Hvis du ikke har fått noe, sjekk spam-post. Hvis du fortsatt ikke finner, ta kontakt med Bjørnhild – bjornhild@tastatore.no.

Passer Hageguiden i Nord-Norge?

SVAR: Det gjør den absolutt. Nesten alle plantene som er omtalt, klarer seg fint i klimasone H5 eller kaldere. I tillegg er det mange generelle tips som er uavhengig av klimasone. Hageskolen er lagt opp som en kalender og må av den grunn ta hensyn til de som er tidligst ute, men det går fint an å forskyve de ulike oppgavene til sesongen starter på ditt hjemsted. Husk også at Sør-Norge ikke er Syden – det er vinter her også:-) Det er også større forskjell på om du bor i Trysil og Kristiansand, enn Trysil og Tromsø.

Kommer det flere blader i 2021?

SVAR: Nei, det blir kun 1 papirutgave i 2021. Men i 2022 kommer etter planen 3 papirutgaver. Alle som abonnerer i 2021 vil få tilbud om å abonnere i 2022 til en gunstig pris.

Hvem lager Hageguiden?

SVAR: Hageguiden lages av de samme som lager Spirea.no – Tore og Bjørnhild Fjeld. Les mer om oss her.

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.