Hageguiden hjelper deg gjennom hele hagesesongen

Når skal det sås? Er det riktig å beskjære i mai? Hvordan får jeg skikk på den j&*la hekken? Svaret får du med et abonnement på Hageguiden.

Hage kan gi mye glede hvis du føler at du «får det til». Men hvis du ikke har så mye erfaring er det ofte vanskelig å vite hvordan du skal komme i gang.

Hvordan ser din drømmehage ut?

Du har kanskje noen tanker om hva du ønsker deg, men vet ikke helt om det er mulig å få til i akkurat din hage.

Kan jeg dyrke noe jeg kan spise? Hvilke blomster vil trives i den jorda jeg har i hagen? Hvordan kan jeg utnytte plassen bedre, og hvordan kan jeg få ha jordbærene i fred for brunsneglene? Og hvilke planter trives her jeg bor, og hvilke passer best i Syden?

Slik så «hagen» vår ut for noen år siden. Men det gikk raskere enn man skulle tro å forvandle det til en fin hage.

Alle disse utfordringene har vi i Spirea.no også jobbet med. Gjennom mange år har vi prøvd og feilet, plantet på ett sted for så å flytte planten til et annet sted neste år. Noe har vi lyktes med uten noen større innsats, andre ting har krevd flere forsøk for å bli vellykket.

Hageblad – også for nybegynnere

I Hageguiden får du nyte godt av våre erfaringer og tips i et helt nytt norsk hageblad på 100 sider fullspekket med lekre bilder og informative tekster. Bladet blir tilsendt i posten 20. april til alle som abonnerer. (Det er kun 1 utgave i 2021, men i 2022 blir det flere blader.)

Vi jobber for tiden med å lage ferdig papirutgaven av Hageguiden, som blir sendt i posten til alle som abonnerer.

Abonnementet inkluderer også en digital hageskole i 12 deler der du får tips og råd om hva du kan gjøre i hagen – måned for måned.

Når du bestiller abonnementet i vår nettbutikk, får du tilsendt passord til den digitale hageskolen, samt en nedlastbar hagekalender.

I tillegg kan du som tidligere lese gratis artikler på Spirea.no – om hage og dyrking og andre temaer vi skriver om.

Tenk at du kan få alt dette for kun 249 kroner! 

I tillegg til det du «får» – vil alle som abonnerer bidra med verdifull støtte til vår lille familiebedrift, som lever av å levere god journalistikk i form av tekst og foto.

Utgivelsen av Hageguiden er noe vi finansierer utelukkende ved hjelp av salg av abonnementer. Derfor setter vi veldig stor pris på alle som velger å bestille abonnement i vår nettbutikk.

Du kan betale med Vipps, kort eller faktura – og den digitale hageskolen blir tilgjengelig umiddelbart etter bestilling.

Har du flere spørsmål? Send en mail til Hageguidens redaktør Bjørnhild Fjeld – bjornhild@tastatore.no

Som abonnent på Hageguiden får du et helt nytt hageblad, en digital hageskole i 12 deler og en nedlastbar kalender. Betal med Vipps!

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut