Vi jobber med å lage magasinet og det blir så fint!

Har du hørt det kommer et nytt, norsk hageblad til våren? Og at det er vi i Spirea.no som lager det? Mens det fortsatt er snø og minusgrader utenfor vinduet, jobber vi med å dandere lekre hagebilder og inspirerende artikler på sidene.
Det blir mye bra stoff om kjøkkenhagen i Norges nye hageblad.

Etter å ha jobbet frilans med å lage hagestoff for andre oppdragsgivere i mange år, fant vi for en stund siden ut at vi ville lage vårt eget hageblad. Så her kommer Hageguiden!

Vi jobber med å lage magasinet nå, og vi gleder oss skikkelig til vi kan sende det ut til abonnentene.

Les mer og bestill abonnement her
100 sider hageblad + hageskole på nett

I 2021 kommer Hageguiden med 1 utgave på papir, i tillegg til en digital hageskole i 12 deler som gir deg som abonnerer nye tips gjennom hele året. Vi har også laget en nedlastbar hagekalender som alle abonnenter får tilgang til.

Hageguiden kommer ikke til å bli solgt i løssalg, det er en abonnementstjeneste som inkluderer både magasinet og den digitale delen. Så for å få kjøpe Hageguiden må du bestille abonnement i vår nettbutikk.

Om noen uker skal papirutgaven av Hageguiden sendes til trykkeriet. Det blir spennende hagestoff på hver eneste side!
Hva skjer neste år?

Mange har spurt oss om: Kommer det flere blader i 2022? Ja, det er planen – hvis det er tilstrekkelig mange som ønsker å abonnere.

Det er vanskelig å spå, særlig om fremtiden, men en ting er sikkert: Vi skal lage et kjempefint, inspirerende og nyttig hageblad med massevis av gode tips som vi skal sende ut til våre abonnenter i april (utsending cirka 20. april).

Ett av temaene du kan lese om i Hageguiden er hvordan du kan få en fin hage i skyggen.

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut