Kjøp Spireas utvalgte frø i nettbutikken

Har du tenkt å så frø i vår? Nå får du kjøpt Spireas utvalgte frø i vår nettbutikk.

Det finnes mange nettbutikker med et enormt stort utvalg av frø – men hva skal man velge? I vår nettbutikk har vi gjort utvalget for deg.

Vi har plukket 20 ulike typer grønnsaker og blomsterfrø som vi vet fungerer bra i vårt klima her i Norge. Alle frøene er fra serien «Så året rundt med Sara Bäckmo» som produseres av Nelson Garden.

Ta en titt i nettbutikken på hva vi kan tilby

Det er alt fra gulrøtter, grønnkål og salat – til fargerike ringblomster og kornblomster som setter farge på kjøkkenhagen.

Så året rundt

Unikt for sortimentet er frøposenes layout med såanvisninger for fire ulike årstider. Sara Bäckmo har, med bakgrunn i egne erfaringer, skrevet disse anvisningene for å hjelpe hobbydyrkeren med å få det beste ut av hver grønnsak i løpet av hele året.

Posene inneholder dessuten betydelig flere frø enn du normalt finner i en frøpose, så du kan så ved flere anledninger, og ulike årstider.

Flere av frøsortene har vi testet selv, og resten skal vi teste i løpet av sommeren. Vår erfaring er at det som regel er bedre å satse på noen få, gode sorter enn å prøve noe nytt hver gang vi sår frø.

Vår leverandør Nelson Garden garanterer at frøene du kjøper er sortsekte og spirer minst like godt som det er angitt på pakningen, innenfor holdbarhetstiden.

Siden vi har et begrenset utvalg og sender ut frøene selv, er det kort leveringstid (vanlig postgang) når du bestiller fra oss.

Les også: Frøguide for nybegynnere – slik sår du frø

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut