Viggo ble vinner av hageboken «Hageguiden»

Blant de som bestilte Hageguiden før 1. februar, har vi trukket ut Viggo Gustavsen fra Sannidal som vinner av vår hagebok «Hageguiden – nybegynnerens vei til grønne gleder». Gratulerer!

Premien er veldig «eksklusiv» siden boka egentlig har vært utsolgt i flere år, men vi fant en ekstra bok på lager som vi ønsket å gi bort til en heldig vinner. Da boken var i salg, kostet den 349 kroner.

Vi håper Viggo får glede av premien og sitt abonnement på Hageguiden.

Vil du også abonnere på Norges nye hageskole?

Skal 2021 bli året du får mer glede av hagen din? En god start på hageåret er å bestille abonnement på Hageguiden – et helt nytt norsk hageblad og digital hageskole.

Har du lyst på forandringer i hagen, men vet ikke helt hvordan du skal komme i gang? Dette kan Hageguiden hjelpe deg med.

Det vil være innhold både om dyrking av spiselige vekster, blomster, stauder, busker og trær – og andre ting i hagen og uterommet.

Hver måned får du tilsendt et nytt kapittel i den digitale hageskolen, der du litt etter litt kan lære hva som kan gjøres i hagen gjennom hele året.

Du får også en nedlastbar hagekalender som du kan printe ut og henge opp slik at du ser hvilke arbeidsoppgaver som står på timeplanen.

Og gled deg til april – da får du tilsendt et flunkende nytt, norsk hageblad.

Prisen for alt dette er kun kroner 249,- for hele 2021 (årsabonnement).

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut