Nå kan du betale med Vipps når du kjøper Hageguiden

Er ikke Vipps bare en utrolig praktisk oppfinnelse? Nå har vi fått integrert Vipps som betalingsalternativ for deg som vil bestille Hageguiden i vår nettbutikk.

Fra 1.1. 2021 ble det nye regler i hele Europa slik at det kreves 2-faktor identifisering i alle nettbutikker. I Norge vil dette i praksis bety at du må inn med Bank-ID hver gang du skal gjennomføre betaling i en nettbutikk og du velger betaling med kredittkort.

2-faktor identifisering betyr naturligvis at det blir enda tryggere å handle på nett – men også at det blir litt mer «knotete» å gjennomføre en betaling.

Vipps er like trygt som kort

Derfor er vi veldig glade for at vi nå har fått godkjent og integrert Vipps-betaling i vår nettbutikk i tillegg til betaling med kredittkort. Du kan også velge faktura eller delbetaling hvis du ønsker det.

Med Vipps er det like trygt å handle som om du betaler direkte med betalingskort – men veldig mye enklere for deg som kunde. Siden kortet ditt allerede ligger inne i Vipps, trenger du ikke å skrive inn kortnummer, utløpsdato og CVC-kode hver gang du skal handle noe på nett.

På grunn av lovendringen som kom fra nyttår, vil det i noen tilfeller kreves at du godkjenner med Bank-ID også når du betaler med Vipps – les mer om dette på Vipps sin nettside.

Som abonnent på Hageguiden får du et helt nytt norsk hageblad på 100 sider tilsendt i posten i april.
Hageguiden – din følgesvenn gjennom hageåret

Lurer du på hvorfor du skal abonnere på Hageguiden? Vi kan gi deg flere gode grunner:

  • Du har en hage som du gjerne vil ha mer glede av, men vet ikke hvordan du skal komme i gang. I Hageguiden får du hjelp til å velge riktige planter til ditt klima, og til å finne det beste voksestedet for de ulike plantene.
Les også: Dette får du hvis du kjøper Hageguiden
  • Du har vært hageinteressert en stund, men ønsker å lære mer og få ny inspirasjon.
  • Du vil gjerne dyrke mer i kjøkkenhagen.
  • Du synes det er fint å få en påminnelse og forklaring på hva du skal gjøre i hagen hver eneste måned i den digitalehageskolen.
  • Du synes det er koselig å lese i et tykt, informativt og inspirerende hageblad.
  • Sist men ikke minst: Du liker hagetipsene og reportasjene på Spirea.no, og ønsker å støtte vårt arbeid med å lage dette innholdet. Velger du å abonnere på Hageguiden er du med og betaler for vårt journalistiske arbeid.
På nettsiden til Hageguiden kan du lese mer om produktet – som bestilles i nettbutikken. Prisen for årsabonnement er kr 249 – dette inkluderer 1 hageblad + en digital hageskole i 12 deler + nedlastbar hagekalender.

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut