Vi gir ut et nytt norsk hageblad!

Vi som lager Spirea.no gir ut et helt nytt hageblad – Hageguiden. Inkludert i abonnementet får du en digital hageskole i 12 deler, som hjelper deg med å organisere hagestellet gjennom hele året.

Stadig flere nordmenn har fått hage og dyrking som sin nye hobby de siste årene. Vi ønsker derfor å lage et nytt hageblad som også nybegynnere kan ha glede og nytte av.

BESTILL HER OG NÅ. DU VIL IKKE ANGRE.

Hageguiden gis ut av oss som lager Spirea.no, Tore og Bjørnhild Fjeld. Bladet blir 100 sider med nyttige og inspirerende hagetips som du kan ha nytte av – selv om du ikke kan så mye fra før.

Guide til din egen hage

Som navnet tilsier er bladet tenkt som en guide til hvordan du kan bygge opp din egen hage, eller gjøre forandringer i en eksisterende hage. Du får også lære det grunnleggende om hvordan du kan få ulike planter til å trives, hvordan du kan få en spennende hage året rundt og naturligvis tips til spiselige vekster som er enkle å dyrke i din egen hage.

Vi legger vekt på at tipsene vi gir er tilpasset norske forhold – også i Nord-Norge og Innlandet – der vinteren er lang og dyrkingssesongen kort. Det er utrolig mange spennende og vakre planter som går an å dyrke, over hele landet!

Digital hageskole gjennom året

Papirutgaven av Hageguiden blir sendt hjem til alle abonnenter 20. april. I tillegg får du en digital hageskole med sesongaktuelle tips og råd om hva du kan gjøre i hagen for hver måned.

Dette er en Premium-tjeneste der abonnentene får tilsendt passord som låser én ny del av hageskolen hver måned.

Forlengelse av vår populære hagebok

Observante lesere husker kanskje at vi for noen år siden ga ut en hagebok som også het Hageguiden. Denne er nå utsolgt, men du får lære det samme og mer til i bladet og hageskolen Hageguiden.

LES MER OM HAGEGUIDEN OG BESTILL ABONNEMENT HER

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut