Bestill blomsterløk nå – få en fargerik vår

Drømmer du om en blomstrende vårhage med krokus, påskeliljer, tulipaner og Allium? Da er det på tide å begynne å planlegge nå – og bestille blomsterløk på nett.

SPONSET INNLEGG

Hageglede.no er en norsk nettbutikk som selger et kjempestort utvalg av ulike blomsterløk, som det ikke alltid er så lett å få tak i på ditt lokale hagesenter. Vi i Spirea har i høst et samarbeid med Hageglede, der vi skal teste en hel del forskjellige sorter blomsterløk i vår egen hage.

Ruteliljer er en av blomsterløk-sortene som kan være vanskelig å finne i ditt lokale hagesenter.
Genialt med netthandel

Blomsterløk er etter vår mening et genialt produkt å kjøpe på nett. Vi kan sitte i fred og ro hjemme og se på bilder av de flotte blomstene som kommer opp av løken om noen måneder. I motsetning til levende planter er løker veldig greie å sende i posten – de tåler fint å ligge selv om du ikke får hentet posten på noen dager.


Nettbutikken til Hageglede.no er kjempefin! Her finner du alt du trenger. Og litt til…

Utvalget hos Hageglede.no strekker seg fra tidlige, bittesmå snøklokker til Allium på over en meter. Hvis du planlegger godt kan du ha blomstring fra tidlig vår til langt utpå sommeren.

Plant mange sammen!

Blomsterløk selges ofte i pakninger med noen få løker i hver. Men når det gjelder løk, må det litt mengder til for at det skal gi det mektige, blomstrende inntrykket som vi ønsker oss.

Våriris Katharine Hodgkin er en sjelden hybrid som passer veldig bra i fjellhage, mens anemoner gjerne kan stå i skyggen under trær.

Vi synes derfor det er helt genialt at Hageglede.no har XXL-pakker med opptil 100 løker i hver pakning. Tenk deg å plante et stort felt med flere hundre tulipaner! Det skal vi gjøre!

I tillegg til tulipanene har vi bestilt Allium, påskeliljer, snøklokker, klosterklokker, perleblomster, ruteliljer, iris og botaniske tulipaner.

Krokus i blomst er noe av det beste våren kan gi oss. Men du må sette løkene nå i høst.
Klikk deg inn på nettbutikken til Hageglede.no for å se det store utvalget av blomsterløk.
Enkelt å lykkes med løk

Du trenger ikke å ha grønne fingre i det hele tatt for å lykkes med blomsterløk. De har med seg sin egen «matpakke» i løken og trenger ikke å gjødsles – bare litt vanning etter at du har satt dem. Og så bør løkene stå et sted med god drenering i jorda – de liker ikke å «drukne» – da kan de råtne.

Planlegg påsken allerede nå. Bestill løk nå og få dem i jorda i høst. Da får du en herlig overraskelse i mars/april!

Vårblomstrende løk settes i jorda om høsten, før frosten kommer. September – oktober er riktig tid for å sette løk de fleste steder i landet. Men du kan sette så lenge det ikke er tele i jorda, så det går som oftest fint i november også her hos oss.

Rabatt til medlemmer

Hageglede.no het tidligere Brumunddal Frø og er ett av Norges eldste postordrefirmaer med tradisjoner tilbake til 1895. Nå leverer de blomsterløk av høy kvalitet fra den nederlandske familiebedriften JUB.

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut