Super-praktisk slangetrommel fra Gardena

Er du lei av at vannslangen alltid floker seg og bare ligger i veien? Det var vi også. Men nå har vi fått en superflott slangetrommel fra Gardena med hele 35 meter vannslange!

SPONSET PRODUKT

Siden plantene i vår hage for en stor del befinner seg i kasser, krukker og opphøyde bed med relativt liten jorddybde, er vanning helt nødvendig. Bilen må også vaskes av og til, terrassen skal spyles og i det hele tatt er det mange bruksområder der en (lang) vannslange kommer godt med.

Alle som har brukt en hageslange kjenner igjen denne situasjonen. Den vrir og vrenger seg, men aldri dit du vil…
Unngå slange-kaos

Men det er altså noe herk med den slangen som alltid ligger i en krøll foran trappa! Og selv om du prøver å kveile den fint sammen og henge opp, så er det fryktelig tungvint med løse slanger.

Gardena er den absolutt største aktøren i Norge innen vanning- og vanningsutstyr. Derfor var det naturlig å sjekke hvilke produkter de har, som kunne løse vårt «slange-problem».

Løsningen var så opplagt at vi ikke skjønner hvorfor vi ikke har tenkt på det før – selvfølgelig skulle vi ha en vegghengt slangetrommel!

Endelig har vi fått orden på hageslangen. 35 meter holder for oss. Da når vi i praksis alt vi trenger.
35 meter slange i boks

Vi har ikke så stor hage, men den er ganske usymmetrisk, slik at for å komme til med slangen overalt, er vi avhengig av å ha en lang en. Vi valgte derfor en slangetrommel med hele 35 meter slange.

-- Annonse --

Dette er en prisbelønnet modell som finnes i både turkis og hvit, vi valgte hvit. Les mer om den på Gardenas nettsider.

Det er solide saker Gardena lager. Du kan uten problem trekke ut hele slangen. Bare ta den med deg ut.

Fordelen med å ha en så lang slange er at vi ikke trenger å skjøte når vi for eksempel skal vaske bilen, som står parkert et stykke unna huset vårt.

Gardena lager en rekke dyser som kan settes på slangen. Her bruker vi en veldig fin dyse som er velegnet til vanning av blomsterbed. Ikke for sterk stråle, men samtidig mye vann.

Etter at vi har brukt slangetrommelen i noen uker synes vi at den er helt genial. Vi skjønner som sagt ikke hvorfor vi ikke har skaffet oss en sånn før.

Sveiver seg inn selv

Skal vi peke på en «ulempe» er det at den er litt tung å trekke ut på grunn av en sterk fjær, men til gjengjeld er den veldig enkel å få på plass igjen. Det er bare å rykke i slangen, så trekker den seg automatisk inn i boksen igjen, uten floker.

Her ser du litt av det som gjør denne trommelen så genial. På samme måte som ledningen på en støvsuger, trekkes slangen inn og systemet legger den helt rett på plass. Vi er imponerte!

Slangeboksen monteres på veggen med fire skruer – det er gjort på fem minutter. Hvis du ønsker å ta den inn for å vinterlagre, er det bare å hekte den ned. Hele boksen kan svinges 180 grader som er kjempesmart for å unngå at slangen kiler seg fast når du trekker den ut.

Les også: Hva skjer med plantene i tropevarmen

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.