Få våren inn med gule blomster!

Det er noe med gule blomster. De gir oss følelsen av vår.

La det blomstre til påske! Velg noen av OBPs påskegule favoritter, og kjenn på følelsen av «endelig vår»

Påske er tid for byvandring og skitur, kvikklunsj og spirende frø. Med gule blomster i krukker både inne og ute kan du virkelig kjenne på våren som nærmer seg. Enten snøen fremdeles ligger i store hauger eller våren er langt fremskredet finnes det gule blomster å pynte med. Vær litt oppmerksom på været, særlig de første dagene, og du kan nyte blomster både inne og ute.

- Kjøp Hageguidens velkomstpakke - Hageguiden
OVER 3.134 ABONNERER PÅ NORGES NYTTIGSTE HAGEBLAD KLIKK HER FOR Å BLI DEN NESTE

Om våren er vinduskarmen varmere enn du kanskje tror, så vær oppmerksom på vanning. Beskjeden, men jevn vanning er det beste for de fleste i denne tiden når klima både inne og ute varierer fra dag til dag. Selv stemor og påskeliljer trenger mer vann enn man ofte tror, også når de står ute.

Gult er alltid perfekt til påske! Foto: OBP

Nyt den tindrende gule høytiden!

Påske er tid for byvandring og skitur, kvikklunsj og spirende frø. Med gule blomster i krukker både inne og ute kan du virkelig kjenne på våren som nærmer seg. Enten snøen fremdeles ligger i store hauger eller våren er langt fremskredet finnes det gule blomster å pynte med. Vær litt oppmerksom på været, særlig de første dagene, og du kan nyte blomster både inne og ute.  

FRI FRAKT PÅ UTEKRUKKER!
Sjekk det utvalget! Bra deal hos Jotex.no nå
(Annonselenke)

Ornithogalum: Dette er en av Tores favoritter. Spennende blomst som gir noe hele sesongen. Foto: OBP

Mange av vårfavorittene kan tåle litt snø. De sterkeste er nok påskeliljer og stemor, men også Ornithogalum og ranunkler takler en frostnatt og vårlige snøfnugg. Skjerm likevel gjerne blomstene når du setter dem ut. I le for vind og direkte solskinn får plantene en mykere start, og får de også stå inntil husveggen er gjerne klima der noe lunere.

Hageguiden  

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut