Oppgrader uteplassen i vår

Den varme årstiden er snart her – trenger du å oppgradere uteplassen? Her er noen nye og spennende produkter du kan sjekke ut.

Artikkelen inneholder reklamelinker

Når dagene blir lengre og sola titter frem stadig oftere, er det fint å nyte de lyse kveldene ute på balkongen, terrassen eller i hagen. Begynner uteplassen din å bli litt sliten? Trenger du nye møbler? Det finnes masse spennende du kan bestille på nett – så er det klart til utesesongen begynner for alvor.


Lekker solseng

Har du bare plass til ett møbel på balkongen, er denne kombinerte solsengen og sofaen et godt tips. Alassio har justerbar rygg slik at den kan brukes som sofa når du har gjester, eller som solseng når du vil slappe av alene.

Understellet er av pulverlakkert aluminium, madrassen i skumgummi og polyester.

Tips: Solsengen blir ekstra lekker og behagelig med noen pynteputer.

Klikk her for å bestille solsengen Alessio

Deilige puter og pledd

Alle uteplasser blir koseligere med puter og pledd. Nyheten Furry har deilig fuskepels, du kan velge i flere farger av matchende puter og pledd. Kan vaskes på 30 grader.

Her finner du ditt nye favoritt-pledd

Herlig ute-sofa

Hvorfor skal utemøblene være stusslige plast-stoler? Med sofaen Menton får du en lekker og vedlikeholdsfri utesofa som kan stå fast på uteplassen. Understellet finnes i flere farger, det er behandlet med pulverlakkert aluminium og har matt overflate. Sitteputen er inkludert, og sofaen blir enda deiligere hvis du kompletterer med noen lekre puter langs ryggstøtten. Menton-serien har også en rekke andre møbler som passer til sofaen.

Kjøp din nye ute-sofa her

Få ditt drømmekjøkken – ute!

Med ditt eget utekjøkken slipper du å gå inn for å lage middag. Läckö utekjøkken er hvitmalt, solid kjernefuru fra Norrland. Hovedmodulen har vask du enkelt kan koble til en hageslange slik at du ikke trenger rørlegger. Trenger du mer plass får du kjøpt en arbeidsbenk uten vask i tillegg.

Her kan du bestille det flotte utekjøkkenet

Nytenkende utebelysning

Utendørs belysning må ikke være lykter eller veggmonterte lamper. Sjekk disse kule lyskulene! Twilight er batteridrevet og kan spre lys i skiftende farger, alternativt et fast lys i valgfri farge eller hvit. Du får dem i ulike størrelser og det er veldig effektfullt å sette dem sammen i en gruppe.

Klikk her for mer info og bestilling

Sitteplass til ekstra gjester

Kommer det flere på hagefesten enn du hadde regnet med? Ikke noe problem, de kan få sitteplass på de stilige Deia-stolene. Dette er praktiske, stable-bare stoler i pulverlakkert aluminium som du får i flere spreke farger. Siden de er av aluminium ruster de ikke og kan lagres utendørs året rundt uten å bli ødelagt.

De lekre ekstra-stolene bestiller du her

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut