Skal du gi bort en opplevelse i år?

Du har helt sikkert noen i familien eller vennekretsen som er vanskelig å kjøpe julegaver til. Hva med å smelle til med en opplevelsesgave de aldri vil glemme?

INNLEGGET INNEHOLDER ANNONSELENKER/REKLAME

Selv om noen synes julegaver er noe materialistisk tull, er det ikke til å komme bort fra at det er hyggelig både å gi og få gaver under juletreet. Men det er jo grenser for hvor mange nye kjøkkendingser og gensere vi egentlig trenger.

Widerøe tilbyr flyturer over skyene, der du garantert får se nordlys.

Gavekort på opplevelser er en gave som de fleste setter pris på å få. Det kan for eksempel være konsertbilletter, restaurantbesøk eller hva med å utfordre mottakeren til å prøve den spektakulære ziplinen i Holmenkollen?

Her kan du se bilder og video av hvordan det gikk da Tore prøvde Kollensvevet

TrueStory er en nettbutikk som har samlet ulike typer opplevelser som du kan kjøpe for å gi som gave til noen du er glad i. Det er ulike opplevelser i alle prisklasser fra 100 kroner for en guidet tur i Oslo til eksklusive hotellopphold til flere tusen kroner.

Kjenner du noen som er interessert i vin? Da vil et gavekort på vinsmaking være midt i blinken.

Du kan også kjøpe et åpent gavekort der du bestemmer beløpet, og mottakeren selv velger aktiviteten han eller hun vil prøve.

Sjokoladesmaking er en passende gave til søtmonser.
Her er noen eksempler på opplevelsesgavekort du kan kjøpe:
Vinsmaking på Klosteret Restaurant i Oslo
Snøscootersafari på Geilo
Maling & Moro hos Paint’n Sip
Spa-opphold på The Well
Sjokoladesmaking i Oslo
Nordlysflyvning i Tromsø

Tilsammen kan du velge i over 300 ulike opplevelser.

Kjenner du noen som fortjener en helg i morgenkåpe? Gi et gavekort på spa-opphold hos The Well.
Bli gjerne med selv

Hva slags opplevelsesgave som faller best i smak, kommer naturligvis an på mottakeren. Men det er også et godt tips at du planlegger en opplevelse som dere kan gjøre sammen. Det er som regel morsommere å oppleve noe sammen med andre.

Har du aldri prøvd å kjøre snøscooter, kan du gi snøscootersafari i gave og bli med selv.

For å være sikker på at gaven faktisk blir brukt, er det også veldig lurt å finne en dato så fort som mulig, slik at det ikke bare blir med praten. Det går jo an å forhøre seg med de som kjenner mottakerens program om ledige helger, og så kan du reservere denne datoen på forhånd.

For den som har en indre kunstner som trenger å slippes løs, er et gavekort på maling og moro den perfekte julegaven.
Diskret innpakning

Gavekortene fra Truestory kommer i en flott gaveeske sammen med en utsøkt sjokoladeplate. Du får den tilsendt i en nøytral konvolutt slik at mottakeren ikke skal få noen mistanke.