Julegavene med høy WOW-faktor

Julegaven din får høy oppmerksomhet hvis du gir bort en av disse 11 spennende tingene!

INNLEGGET INNEHOLDER ANNONSELENKER/REKLAME

Det er ikke alltid lett å finne på julegaver til folk som «har alt». Og det er jo grenser for hvor gøy det er å gi bort konfektesker og slips også. Går du derimot innom nettbutikken til Coolstuff, finner du mange både kreative og praktiske gaver til de som liker «dingser».

Cacoon hengende telt

Kjenner du noen som synes teltsesongen er aldeles for kort? Eller en som liker hengekøye og telt like godt? Da er dette hengende teltet midt i blinken. Det er stort nok til 1 voksen eller 2 barn, og kan brukes både utendørs og innendørs. Det perfekte stedet å sove middagslur!

Kjøp det unike hengeteltet her

24K gullrose

Hvis din kjære elsker roser, vil hun kanskje også elske denne? Det er rett og slett en ekte rose som er dyppet i 24 karat gull. Tenk deg en rose som aldri visner! Det følger med ekthetssertifikat, og den er pakket i en elegant eske med svart sateng.

Bestill den gylne rosen her

Polaroid-kamera

Ja, du leste riktig, Polaroid-kameraet er tilbake! De fleste vi kjenner har gått over til digitale bilder for lenge siden, men kanskje du har en venn som savner «analog-tiden». Fordelen med Polaroid-kameraet er at det printer bilder rett fra kameraet uten at du trenger å levere filmen til fremkalling (hvis det går an lenger). Da får du et papirbilde du kan se på og sende rundt bordet umiddelbart etter at du har tatt det.

Det ultimate nostalgi-kameraet får du kjøpt her

Walls Copenhagen veggdekorasjon

Har du en vegg som er helt tom, som du aldri finner ut hvilket bilde du skal henge opp på. Wallz Copenhagen består av 800 små, selvklebende skumgummibrikker som er enkle å henge på veggen. Av disse kan du bygge noen av motivene i instruksjonsheftet, eller lag vakre og personlige design på frihånd. Bygg hele jordkloden eller bare en liten maur; pusle sammen et idol eller et selvportrett!

Kjøp din nye veggdekorasjon her

Fuglekasse med kamera

Kjenner du noen som er glad i fugler, har vi funnet den perfekte julegaven! Med dette settet kan du overvåke hva som skjer inne i en fuglekasse, og det kan jo være spennende. Da slipper du i hvert fall å forstyrre fuglene hvis du ønsker å finne ut om det er blitt egg og unger i kassa.

Gaven til hobbyornitologen får du kjøpt her

Commodore 64

Angrer du på at du kastet din Commodore 64 datamaskin? Det er du ikke alene om. Det aller første hjemmedatamaskinen vekker gode minner hos mange, kanskje spesielt gutter som nå er blitt gubber. Nå er det mulig å gjenoppleve 80-tallet med denne C64 Mini spillkonsollen som du kobler til TVen.

Bestill verdens beste datamaskin her

Lysende LED-krakk

Møbler er generelt for dårlige til å blinke og lyse. Men det har ingen fortalt LED-krakken. Om dagen er den en ganske hverdagslig kubeformet krakk, men når mørket faller på, viser krakken sin funky side og blir kongen av discostoler. Den kjører 16 ulike fargekombinasjoner av LED-lamper! Siden den kan brukes utendørs, vil den bli en sikker vinner på hagefestene dine.

Dette nyskapende møblet får du kjøpt her

Prynt Pocket bildeskriver til iPhone

Ikke noe galt med Instagram, men noen ganger er det bare fysiske bilder som gjelder. Med en liten, bærbar printer skriver du enkelt ut bildene dine rett fra telefonen. Kjenner du noen som elsker gadgets? Da vet du hva han skal få til jul.

Kjøp gaven til gadget-elskeren her

Tremanns sjakk

Er det ikke utrolig irriterende noen ganger at sjakk er et spill for bare to personer? Dette problemer løses hvis du går til innkjøp av dette unike sjakkbrettet. Reglene er som i vanlig sjakk, men med noen små tillegg.

Her bestiller du gaven til en som trenger nye utfordringer


Sega Toys Homestar Original Stjerneprojektor

Kjenner du noen som sniker seg ut på mørke kvelder for å se på stjernene? Med Sega Toys Homestar Original trenger du ikke lenger å gå ut i kulda for å få oppleve verdensrommet. Det er nemlig et planetarium som kan gi deg alt det der hjemme i varmen. Slå av lyset, sett enheten på gulvet, legg inn en plate og trykk på on-knappen. 60 000 stjerner åpenbarer seg i taket ditt og roterer sakte, sakte rundt akkurat som i virkeligheten.

Den perfekte gaven til stjerne-nerder kjøper du her

Mini-projektoren Cube

Denne miniprojektoren er så liten at du kan ha den med i lommen! Den er også enkel å koble til smarttelefonen, og dermed kan du spille av film og bilder uansett hvor du er. Dermed slipper du å stole på den håpløse maskinen som aldri vil virke før presentasjonene på jobb eller på skolen.

Bestill lærerens drømmeverktøy her

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut