6 ting som får deg til å smile før jul

Du trenger ikke å vente på julesnøen for å fikse god julestemning. Vi har plukket ut 6 ting som garantert får deg til å trekke på smilebåndet.

INNLEGGET INNEHOLDER ANNONSELENKER/REKLAME

Er planen å bli nabolagets mest julete person i år?

Da bør du se nærmere på disse unike julestemningsskaperne som vi har funnet i nettbutikken til Coolstuff.

Juletre med fallende snø

Blir du ikke i godt humør av dette juletreet, har du lest for mange interiørmagasiner. Det fargeglade, ferdigpyntede treet blinker og spiller julesanger mens «snøen» faller stemningsfullt over grenene. Juletreet står i en julerød paraply som samler opp snøen, og du kan selv styre hastigheten på snøfallet – fra mykt dalende til muntert virvlende snø. Vi er i hvert fall sikre på at barna vil elske dette juletreet.

Les mer og bestill det unike juletreet her

Snøende gatelykt med LED

Vil du dele julestemningen med andre i nabolaget, kan du kjøpe deg en 1,8 meter høy gatelykt og sette den utenfor huset. Inne i lykten står et LED-lysende juletre som dekkes av et stemningsfullt lag med julesnø mens lykten spiller julemelodier! Det går an å slå av lyden hvis du (eller naboene) ønsker å nyte lykten i stillhet. For å spre litt ekstra julestemning, kan lykten pyntes med en julekrans og et «Let it snow»-skilt. Julestemningen kan ikke bli bedre!

Bestill nabolagets mest julete utelykt her

Juletretog

Hvem har bestemt at det bare skal henge julekuler og glitter i juletreet? Mens vanlig pynt bare henger der uten å gjøre noe, roper konduktøren ”All aboard!”, og så tøffer juletretoget rundt og sprer munter juleglede. De eneste som ikke vil like juletretoget er den vanlige julepynten som vil føle seg nedstøvet og kjip i forhold.

Årets heftigste juletrepynt bestiller du her

Tree Dazzler juletrebelysning

Blir du like irritert hvert år når du skal pynte juletreet, og finner juletrebelysningen i en eneste stor floke? Tree Dazzler består av en ring som du trer over toppen av treet, og åtte lysslynger som henger ned, jevnt fordelt rundt treet. LED-juletrebelysningen styrer du ved hjelp av fjernkontrollen, og du kan velge mellom flere forskjellige farger, blinkende lys og gnistrende lysshow!

Skaff deg din nye juletrebelysning her

3D-pepperkakeformer

Hvorfor skal pepperkaker bare ligge flatt på et fat? Og hvorfor må de være helt like fra år til år? Med diss pepperkakeformene kan du i stedet lage figurer som du setter sammen til å stå av seg selv etter at kakene er ferdig stekt. Settet består av juletre, snømann, slede og reinsdyr. Tenk så kult det blir å pynte juledekorasjonen rundt pepperkakehuset med!

Bestill 3D-pepperkakeformer her

Isstjerne – form til islykter

Så snart det blir minusgrader kan du lage islykter – og hvis det ikke blir det kan du lage dem i fryseren. Det er mange måter å lage islykter på, men hvis du ikke har prøvd det før er det enklest å bruke en plastform.

Islykt-form i stjernefasong bestiller du her

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.