Bestill ditt livs beste reise her

Drømmer du om å bestige toppen av Kilimanjaro? Eller er vårlige skiturer i den norske fjellheimen mer din greie? Med Hvitserk eventyrreiser og ekspedisjoner kan din drøm bli til virkelighet snart.

ARTIKKELEN INNEHOLDER REKLAME

Ikke alle passer til å ligge pal på en strand i Syden i 14 dager. For noen av oss er ferie å gjøre helt andre ting.

Hvitserk har en særdeles fin nettside hvor du lett kan se hva turene koster og hvor hardt det er. Denne sykkelturen i Vietnam er vurdert til 2 av 5 – med andre ord, denne klarer de fleste med to bein…

Den norske turoperatøren Hvitserk har spesialisert seg på reiser og opplevelser du ikke finner i en sydenturkatalog. Noen av turene går til andre siden av jordkloden, mens andre lar deg utforske norsk natur.

Folgefonna på langs
Folgefonna byr på variert skiterreng og enormt vakre opplevelser. Foto: Åsmund Bakke

Hva med å møte våren på ski over Folgefonna i mai? Isbreen er et landemerke i Hordaland og Norges tredje største isbre. Det kan ikke bli noe annet enn en perfekt avslutning på skisesongen. Turen starter og slutter i Rosendal med overnatting på trehotellet Rosendal Turisthotell.

Blir du med på tur til Folgefonna, får du overnatte før og etter turen på dette fantastiske hotellet i Rosendal.
Bestig Afrikas tak

Drømmer du om å stå på toppen av Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro? Det er du ikke alene om. Selv om toppunktet ligger nesten 6000 meter over havet er Kilimanjaro tilgjengelig for deg som er i god fysisk form. Med andre ord bør du ha gått en del turer i fjellet først, men du trenger absolutt ikke å være fjellklatrer.

Afrikas tak, Kilimanjaro, er i sikte.

Kilimanjaro er Hvitserks mest populære turer, og du kan dra dit både ved å melde deg på en opplagt tur eller få en skreddersydd tur tilpasset deg og ditt reisefølge.

Toppnatten starter med hodelykt under stjernehimmelen. Mektige Kilimanjaro i bakgrunnen.

I tillegg til toppturen får du oppleve Afrikas unike dyreliv på safari. Det går også an å kombinere med badeferie i Zanzibar

Les mer om turen til Kilimanjaro og bestill her
Eksotiske Marokko

Har du mer lyst til å oppleve Afrika på en annen måte, kan du dra på sykkeltur i Atlasfjellene. Du starter i eksotiske Marrakech og i løpet av en uke vil du få en sykkeltur som viser Marokko fra en helt ny side. Mesteparten av turen går i folketom villmark, men med stopp for nydelige marokkanske måltider tilberedt av berbere.

Turen starter i Marrakech. Den mest kjente byen i Marokko.

Du vil reise sammen med en liten gruppe og en norsk guide. De bratteste etappene går til fots mens muldyr frakter syklene opp.

Les mer om Sahara-turen og bestill her

Unn deg et ørkeneventyr med gullfarget sand under føttene i Sahara.

Er du fascinert av Afrika, vil du også like å bli med på eksotisk ørkenvandring i Sahara. Ørkenvandringen byr på en helt annen verden enn november her hjemme med snø, slaps og kuldegrader. Vi får gullfarget sand, grønne oaser, okerfargede berberlandsbyer, uttørkede elveleier, rødfarget canyon, fjellplatåer, akasietrær, de vakreste solnedganger, leirbål og gnistrende stjernehimmel.

Les mer om turen i Sahara og bestill her

Opplev Svalbard fra skonnerten SV Linden. Det blir ikke bedre enn dette!

Toppturer på ski på Svalbard

Hvis du ikke har noe imot vinter, kan du heller bli med til Svalbard for Ski og Seil i den unike SV Linden. Svalbard i vårstemning er midnattsol, og du får tid til lange dager på ski. Fjellene er opp til 1000 meter høye.

Les mer om turen til Svalbard og bestill her

Sola skinner hele døgnet i sommerhalvåret på Svalbard. Stå på ski når du vil! Foto: Espen Nordahl

Fordelen med å reise på turer gjennom Hvitserk er at de fikser og ordner all den praktiske planleggingen for deg. Mange av turene deres ville det ikke vært mulig å gjennomføre på egenhånd heller.

På de opplagte turene reiser du sammen med en liten gruppe, og mange av de som er med  har meldt seg på alene. Med andre ord en perfekt måte å reise på for deg som gjerne vil ut på eventyr, men som ikke får med deg partner eller venner. I en liten gruppe blir du fort kjent med andre, og det er jo hyggelig å oppleve ting sammen.

På nettsiden til Hvitserk får du detaljert informasjon om hva du trenger av utstyr. Det er som å ha med seg mamma…
Sydpolen? Kanskje ikke? Bestill turen du aldri glemmer
Støtt oss med 10,- hvis du likte artikkelen
Vi som lager Spirea.no er veldig glade for at du er på besøk. Vår plan er å lage mange nye og lærerike artikler for deg i tiden fremover. Hvis du kan Vippse oss en slant for å vise at du støtter opp om arbeidet vi gjør, blir vi kjempeglade!

Spirea.no sitt Vipps-nummer er:

5 7 1 8 9 8

Velg “Kjøp og betal” i appen. Da blir du en del av Spirea-familien. Jippi!