9 ting du ikke visste at katten din ønsket seg

Katten vår kostet bare 200 kroner, men det betyr ikke at det er gratis å ha katt. Sjekk ut alle de morsomme tingene du kan kjøpe til katten din.

INNLEGGET INNEHOLDER REKLAME-LINKER

Katten vår Trine er litt over ett år gammel, og ikke veldig kresen av seg hva gjelder leker og utstyr. Gi henne en papirpose og hun er aktivisert resten av dagen…

Men det finnes jo utrolig mye kult du kan skjemme bort katten din med hvis du vil. Vi har funnet frem ni gaver til «katten som har alt».

Det er kanskje ikke alt som passer til din katt og din familie, men her bør det være noe som vil glede din pusete venn.


1. Star Wars katteseng

Drømmer katten din om å fly rundt i et romskip i en galakse, langt, langt unna? Sannsynligvis ikke. Men for alle StarWars-fan med katt i huset er denne kattesengen nærmest obligatorisk.

Du får kjøpt den nokså spesielle kattesengen her

2. Dørklokke for katter

Vi har valgt å ha katteluke, men hvis du ikke har lyst til å sage hull i ytterdøren går det i stedet an å installere en egen dørklokke som katten kan ringe på når den vil inn. Klokken fungerer med en IR-sensor som merker når katten din stiller seg utenfor døra.

Da vil alarmen ringe og blinke inne, og du kan gå og åpne døren for katten. I tillegg til at du slipper å sage hull i døra, slipper du også at katten tar med seg jaktbytte i form av mus og fugler inn i huset.

Ulempen slik vi ser det er at du må stå opp mange ganger hver natt for å slippe katten inn og ut.

Cat Door Bell får du kjøpt her

3. Kattetunnel med tre åpninger

Har katten din gått lei av knitrende papirposer, kan du «oppgradere» til denne kattetunnelen med tre åpninger. Her kan katten aktivisere seg selv så lenge den gidder, og hvis ikke katten er så smart vil det kanskje ta lang tid før den skjønner at de tre åpningene henger sammen.

I Love Cats selger dette morsomme produktet

4. Klø- og børstestativ

Katter liker å klø og gni seg mot ting, gjerne buksebeina til sin eier eller møblene. Hvis du synes katten kan finne seg et annet kløstativ, kan du kjøpe dette til den. Det er kloreteppe under slik at du kan håpe at den velger dette og ikke gardiner og puter til å kvesse klørne på.

Nettbutikken I Love Cats selger kløstativet

5. Kattens eget møbel

Vi er ikke helt sikre på om dette kattemøbelet vil gi et visuelt løft for interiøret akkurat, men katten vil nok elske det. Dette er rett og slett et stort aktivitetssenter for katter med både klorestenger, leker, seng, tau og så videre.

Bestill kattens aktivitetssenter her

6. Katteseng til vinduet

Katter elsker å kose seg, og de liker også å se ut av vinduet. Med denne kattesengen som du fester i vinduet med sugekopper slår du to fluer i en smekk. Sengen monteres på et par minutter og tåler katter opp til 10 kilo.

Coolstuff har denne nyvinningen på lager

7. Automatisk kattemater

Hvis det hender at katten din må være hjemme alene, er det smart å ha mulighet til å porsjonere ut maten over flere dager. Dette løser du enkelt ved hjelp av en automatisk kattemater med plass til inntil seks måltider. Du kan til og med spille inn en liten hilsen som spilles av på et visst tidspunkt og minner katten om at det er tid for mat.

Her får du kjøpt kattemat-dispensere

8. Hjernetrim for katter

Er katten din smart? Selvfølgelig! Men som for oss mennesker er det viktig å holde sansene skjerpet. Trixie Cat Activity Fun Board ble nøye designet av Helena Dbalý og og snakker til det naturlige behovet i katten din til å ha fysisk aktivitet og psykiske utfordringer. Hjernetrim, med andre ord.

Bestill denne morsomme katteleken her

9. Matlabyrint

Gir du bare katten mat i en skål? Med denne innovative matlabyrinten kan katten både leke og spise samtidig. Poenget er at katten skal få maten gjennom labyrinten og ned i matskålen. Kanskje den vil synes det er så spennende at den slutter å fange småfugler?

Produktet får du kjøpt hos Zooplus.no
Støtt oss med 10,- hvis du likte artikkelen
Vi som lager Spirea.no er veldig glade for at du er på besøk. Vår plan er å lage mange nye og lærerike artikler for deg i tiden fremover. Hvis du kan Vippse oss en slant for å vise at du støtter opp om arbeidet vi gjør, blir vi kjempeglade!

Spirea.no sitt Vipps-nummer er:

5 7 1 8 9 8

Velg “Kjøp og betal” i appen. Da blir du en del av Spirea-familien. Jippi!