Endelig helg – og tid til å bruke litt mer tid på middagslagingen. Disse tre gryterettene tar litt tid å lage, men smaker desto bedre!
De fleste har avsluttet grillsesongen for i år – og da er det på tide å innlede grytesesongen.
Vi elsker gryteretter av flere årsaker: Det er mye smak, råvarene koster som regel ikke så mye og ikke minst blir det alltid rester som vi kan kose oss med til lunsj senere. Det siste er veldig praktisk når du har tenåringer i huset som bokstavelig talt spiser som hester.
Hønsefrikassé
En ribbet høne får du kjøpt billig, men hønsefrikassé er noe av det beste som finnes. Dette er ikke fastfood, så du må beregne noen timer.
Oppskriften finner du her.
Supersaftig kyllinggryte
Når vi først er inne på fjærkre, vil vi også anbefale denne kjempegode gryteretten som du baker i ovnen. Du kan naturligvis bruke de grønnsakene du liker best, men vi anbefaler å prøve søtpotet, det er perfekt match med kyllingen.
Oppskriften finner du her
Fårikål
Endelig er det sesong for Norges nasjonalrett igjen! Fårikålens dag er ikke før 28. september, men det går jo an å tyvstarte. Husk å lage stor porsjon, fårikål er nemlig minst like godt dagen derpå.