Skap din personlige stil med fototapet

Har du et kjempefint bilde du gjerne vil se på hver dag? Eller vil du bare ikke ha den samme veggen som «alle andre»? Fototapet gir utallige muligheter til å skape din egen stil.

REKLAME

Selv om vi er endel ute og farter, er det jo i hjemmet vi tilbringer mest tid. Og nettopp derfor er det viktig å ha et hjem der du trives godt og gjerne også er litt stolt av å vise frem til andre.

Spirea-fotografen Tore lurer på om han ikke skal kjøpe denne fototapeten til en av studioveggene våre. Det heter «Paparazzi Confusion» og kan bestilles her.

Tapeter er tilbake i interiøret for fullt, men da i en litt annen stil enn 1970-tallets storblomstrede varianter. 1980-tallets ruglete miljøtapet ønsker vi heller ikke velkommen tilbake.

Les også: Slik fjerner du tapet – hvis du absolutt må

Fototapet er derimot blitt svært så populært, og vi skjønner godt hvorfor. Med en slik tapet kan du få akkurat det bildet du selv ønsker deg på veggen. Har du for eksempel et kult landskapsbilde fra der du vokste opp? Eller kanskje brudebildet? Få det opp på veggen!

Få naturen inn i stua med et kjempestort fototapet som dekker hele veggen. Dette heter «The Secret Place» og kan bestilles her.

Firmaet Photowall tilbyr skreddersydde tapeter for deg som vil lage din egen fotovegg. Hvis du ikke vil bruke ditt eget bilde kan du også velge blant over 5000 ulike motiver for å lage fototapet.

Det er enkelt å finne ut hvordan bildet blir hjemme hos deg. Tast inn bredde og høyde, så får du prisen. Skjermbilde fra Photowall.no

Det kan være mye forskjellig som er kult å bruke. Ønsker du deg for eksempel en røff murvegg eller rå betong på veggen, er det betydelig enklere å få det til med tapet enn med mur eller betong. Fordelen er også at du bare kan tapetsere over med et annet motiv når du blir lei.

På litt avstand er det umulig å se at dette ikke er en ekte mursteinsvegg. Navnet er Old Brick Wall Red og kan bestilles her.

Alle tapetene til Photowall kan bestilles på nett og leveres rett hjem til deg.

Klikk deg inn på nettbutikken og se på alle de fantastiske motivene du kan velge blant.

BLOGGINNLEGGET ER EN ANNONSE FOR PHOTOWALL – INNEHOLDER ANNONSELINKER