Bestill ny markise og få 30% rabatt

Etter at vi kjøpte ny markise kan vi bruke terrassen både i stekende sol og regnvær. Bestill ny markise nå så får du den før sommerferien.

REKLAME

 

Solskjerming er kanskje ikke det du tenker mest på i løpet av den lange, norske vinteren, men plutselig er sol og sommer her igjen. Etter at vi fikk vår store terrassemarkise har vi kunne brukt uteplassen mye mer – nesten uansett sommervær.

Bestill gratis befaring og få 30% rabatt på din nye markise!
- Annonse -

Selv om det er deilig med sol er det nemlig ikke spesielt behagelig å sitte midt i solsteiken og spise middag. Da vi kjøpte huset var det en gammel og sliten markise med sveiv. Den fungerte på et vis, helt til den plutselig ikke fungerte.

Derfor kontaktet vi Markisemannen for å få et tilbud på ny markise til terrassen, samt noen andre solskjermingsprodukter.

Finn en dukfarge som passer ditt hus.

Valget falt på en stor terrassemarkise med grå duk, og naturligvis motorstyring. Hvis du skal bruke markisen hele sommeren er det nemlig en stor fordel å bare kunne trykke på en knapp for å få markisen inn eller ut. Det gjør at det er enkelt å justere etter hvert som sola flytter seg, og ta den inn igjen hvis det begynner å regne.

Takket være denne markisen, kan vi skape et lunt og koselig uterom, selv om det skulle komme en regnskur.

Og apropos regn: Vi har faktisk sittet under markisen i øsende regnvær uten å bli våte! Bare du husker å la markisen tørke igjen før du ruller den inn, er det ikke noe problem at den står ute i regnet.

Bestill gratis befaring og få 30% rabatt på din nye markise!

Vår markise har også en spesiell duk med nanoteknologi som gjør at den er selvrensende – regnet vil hjelpe til med å få markisen ren.

Markisemannen leverer solide produkter. Katten vår Trine synes det er spennende å gå fra taket og ned på markisen.

Siden vi bor et sted der det tidvis er vind, har vi også valgt en markise med litt kraftigere konstruksjon og egne vindstag. Det er også det som skiller de billige markisene fra de som koster litt mer: En billig markise fungerer godt i finvær og i noen få år, men etterhvert kan konstruksjonen bli «slarkete».

Markisemannen kan levere markiser i alle størrelser.

Ved å velge en kvalitetsmarkise fra Markisemannen får du en markise som holder i mange år. Vi synes også det var veldig fint å få besøk av en representant fra Markisemannen før vi bestilte, da vi var usikre på hva vi egentlig trengte. For eksempel kunne vi få skreddersydd størrelsen til akkurat vår terrasse, og velge materialer som matchet huset og omgivelsene rundt.

Bestill gratis befaring og få 30% rabatt på din nye markise!

DENNE ARTIKKELEN ER EN ANNONSE FOR MARKISEMANNEN.