Vinn denne flotte Osprey-sekken – verdi 1700,-

Skal du på påsketur og trenger ny ryggsekk? Nå kan du vinne den flotte dame-sekken Sirrus 50 fra Osprey – verdi 1700 kroner. Oppdatert: Konkurransen er avsluttet. Vinneren ble Mari Torvik Sletnes. Gratulerer!

SPONSET PRODUKT

Det er ikke alltid like lett å finne en ryggsekk som både er stor nok til å få plass til alt du trenger – samtidig som den er god å bære.

Vi har testet flere sekker fra Osprey i det siste, og disse sekkene tilfredsstiller de fleste krav du kan ha til en sekk. De har lav egenvekt, samtidig som de tåler at du fyller dem godt opp uten at de blir ubehagelige å bære.

Denne Osprey ryggsekken på 50 liter gir vi bort til en av våre lesere.

Damemodellen Osprey Sirrus 50 en akkurat passe stor sekk til for eksempel hytte-til-hytte-turer i påskefjellet. Den har et volum på 50 liter, og det er mer enn nok hvis du ikke skal ha med sovepose eller telt. Til sommerturer der du ikke trenger å beregne så mye ekstra klær, kan du fint få plass til sovepose og liggeunderlag også.

Det spesielle med Ospreys damemodeller er at de er tilpasset kvinners anatomi med litt smalere skuldre og bredere hofter. Akkurat denne sekken er også tilpasset kvinner som ikke er så høye – vil passe bra hvis du er rundt 160-170 cm høy. Lengden i ryggen kan justeres.

Les også: Osprey Xena 85 – for damer på langtur
Ospreys ryggsekker har et veldig godt bæresystem og i tillegg mange praktiske detaljer som gjør turen lettere.

Sekken har som nevnt en nypris på 1700 kroner. Premie-sekken er kun brukt til testing og fremstår som helt ny.

For å delta i konkurransen, går du inn på Facebook-siden til Spirea.no og klikker liker på konkurranseinnlegget, samt at du må like selve siden vår. Deretter skriver du «påske» i kommentarfeltet – så er du med i trekningen.
Frist for å delta er søndag 18. mars kl 18.00.

Vinneren offentliggjøres på Spirea.no og på Facebook og premien vil bli sendt i posten før påske.

Sekken du kan vinne har vi bare brukt noen få ganger til testing, slik at den fremstår som ny.