Oppfyll drømmen om ditt eget spabad!

Synes du det er herlig avstressende å være på spa? Hva med å lage hjemmespa i din egen hage?

REKLAME

Tenk deg følelsen av å gli ned i 40 graders varmt vann en kald vinterkveld. Eller hva med å sette seg i spabadet og slappe av etter en lang arbeidsøkt i vårhagen. Hverdagens stress bare renner av og trøtte muskler og ledd får velfortjent hvile.

Hvis du synes dette høres forlokkende ut er det bare å lese videre. I nettbutikken Trademax.no får du nemlig kjøpt spabad i mange ulike størrelser og prisklasser – alt etter hva som passer for deg.

Luksus-spa

Du får for eksempel det luksuriøse Galaxy Spabad med plass til inntil 5 personer, som det nå er 33 % rabatt i nettbutikken. Dette er et spabad du kan bruke året rundt, med to liggeplasser og tre sitteplasser.

Galaxy 80 med god plass til 5 personer.

I badet er det 80 forkrommede massasjemunnstykker som gir deilig massasje og avslapning. Det er også innebygget hydroterapi som gir spabehandling med kombinasjon av varme, vann og massasje. I tillegg får du blant annet innebygget LED-belysning, høyttalere og et avansert rensesystem.

Lay-Z-Spa Siena er oppblåsbar og rommer 509 liter vann. God plass til 2 voksne.

Har du et mindre budsjett, finnes det et stort utvalg av rimeligere modeller, for eksempel oppblåsbare spabad. Eller en tradisjonell badestamp med innvendig ovn hvis det er mer din stil.

Badestamp med innvendig ovn. Diameter 180 cm.
Tilpasset norske forhold

Er det egentlig en god idé å ha et utendørs spabad i kalde Norge, lurer du kanskje på. Ja, det vil vi si at det er. Alle spabadene fra Trademax.no er godt isolert og tilpasset nordisk klima.

Det eneste du trenger å ha på plass er et plant underlag, strømtilkobling og vann fra en hageslange.

Plassering av spabad

Som nevnt må spabadet plasseres på et jevnt underlag. For eksempel en treterrasse eller et flatt underlag med heller eller stein er ideelt. Bare husk på å sjekke at terrassen vil tåle vekten.

Det kan være lurt å plassere badet et sted som ikke er så langt fra huset hvis du tenker å bruke det om vinteren – da slipper du å fryse på vei til og fra hjemmespaet.

Et lekkert hjemmespa kan bli et flott innslag i uterommet – og kanskje det som gjør at hele familien kan samles til hyggelig samvær i stedet for å se på TV eller sosiale medier.

DENNE ARTIKKELEN ER EN ANNONSE FOR TRADEMAX.NO

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut