Bli inspirert til å pusse opp soverommet

Sover du dårlig om natten? Da er det kanskje på tide å kjøpe ny seng! Eller til og med pusse opp hele soverommet!

Vi tilbringer omtrent en tredjedel av livet vårt på soverommet. Men er soverommet ditt et rom du trives i? Hvis ikke, er det på tide å gjøre noe med det.

Enkle triks gir trivsel

Et nytt malingsstrøk på veggen kan gjøre underverker. Har du teppe eller et slitent gulvbelegg på gulvet er det smart å bytte ut det med et praktisk laminatgulv – det legger du enkelt selv på noen timer.

Det er også andre små grep du kan gjøre for å få det mer trivelig på soverommet: Kjøpe noen nye gardiner, nye leselamper og nattbord, og kanskje nye knotter på skapdørene.

En god seng er helt avgjørende for å sove godt. Denne lekre Romance Lyx komplett sengepakke tilfører det lille ekstra til ditt soverom.

Men, det viktigste av alt: Det å ha en god seng er utrolig viktig for å kunne sove godt. Og det å sove godt, er utrolig viktig for å kunne ha det bra også i våken tilstand.

Billig og bra?

Men så er det ikke alltid så lett å finne en seng som både er god å ligge i, som passer inn på soverommet, og som du i tillegg har råd til å kjøpe.

Med denne løsningen kan du få nattbord og hyller integrert i sengen, kult ikke sant! Hodegavl-modellen heter Martha.

I nettbutikken Chilli.no finner du et utrolig stort utvalg av forskjellige senger som passer nær sagt uansett hva det er du trenger. De har brede senger, smale senger, senger med oppbevaring, køyesenger – ja til og med vannsenger selv om det strengt tatt gikk av moten på 1990-tallet.

Og det aller beste med senger fra Chilli, er at de er billige. Akkurat nå har de kampanjetilbud på en rekke modeller, du kan faktisk spare flere tusen kroner sammenlignet med de allerede ganske lave ordinære prisene.

Levering helt hjem

Du trenger heller ikke å leie henger eller kjøre rundt med madrassen på biltaket som vi har sett at mange gjør.

I stedet for å stresse rundt i møbelbutikker, kan du finne din drømmeseng i nettbutikken Chilli.no og få den levert helt inn på soverommet.

Du bestiller enkelt og greit sengen i nettbutikken, og så får du den levert helt inn på soverommet. Og hvis du ikke skulle være fornøyd med sengen, har du som vanlig full returrett når du handler på nettet.

Med oppbevaringsplass

Flere av sengemodellene fra Chilli har et eget rom under der du kan oppbevare for eksempel sengetøyet på dagtid og pynteputer om natten. Senger med oppbevaring er veldig praktisk, særlig hvis du har liten plass.

Har du liten plass er det smart å utnytte plassen under sengen til oppbevaring av for eksempel sengetøy eller pynteputer. Suset lysgrå finnes i både 160 og 180 cm bredde.
Til ungdomsrommet kan en litt smalere seng på 140 cm med oppbevaringsplass være perfekt. Modellen på bildet heter Boxy Box Bed.
Hvilken skal jeg velge?

Å kjøpe seng er en stor investering, og sjelden noe vi handler på impuls. En god seng kan holde i rundt 10-15 år – og overmadrassen bør skiftes hvert 5. år.

For at sengen skal gi deg god nattesøvn er det viktig at du velger en madrass som er tilpasset din kroppstype og sovemønster. En hovedregel er at desto tyngre du er, desto fastere madrass trenger du for å sove godt. Er du derimot liten og lett, trenger du en myk madrass.

Liker du å breie deg når du sover, er Langham komplett sengepakke noe for deg.

Hvis du sover på magen anbefales også en fastere (hardere) madrass enn hvis du sover på ryggen.

Liker du å lese på sengen? Da er det smart med en nakkestøtte på sengegavlen. Denne modellen passer til Romance Lyx kontinentalseng.

Seng for hele familien?

Størrelsen på sengen er også verdt å ta med i betraktning før du bestiller ditt nye soveromsmøbel. Dette avhenger både av hvor stort soverommet er, og hvor mange som sover i sengen.

En vanlig dobbeltseng er som regel fra 140 til 180 cm bred. Har du barn som ofte kommer inn og legger seg i din seng, blir dette fort for trangt. Hos Chilli.no får du senger med en bredde helt opp i 210 cm – da snakker vi nesten en trippelseng!

Og hvis du er høyere enn gjennomsnittet, blir du nok glad for å høre at Chilli har senger som er opptil 216 cm lange!

Vanligvis er senger med ende-gavl utelukket hvis du er høyere enn 180 cm lang. Dobbeltsengen Saul er hele 214 cm lang – og passer dermed godt også for «langbeiner».

Uansett hva slags seng du ønsker deg, er vi nokså sikre på at du finner noe du liker blant de flere hundre sengene i nettbutikken. Så kanskje nytt soverom skal være ditt prosjekt for 2018?

DENNE ARTIKKELEN ER EN ANNONSE FOR CHILLI.NO

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut