Islykt med appelsinsmak

- Innhold fra Spirea.no -
La oss bruke minusgradene til noe morsomt. Lag denne morsomme islykten med barn eller barnebarn. Det tar dere bare noen minutter. Naturen fikser resten i løpet av natten.

I det siste har det vært noe som minner om god, gammeldags vinter her på Østlandet. Kaldt, klart vær og til og med litt snø har gitt skikkelig vinterstemning tidligere enn vi er blitt vant til de siste årene.

Husk at det må være hull inni slik at du kan sette ned lys i islykten.

Det er veldig koselig å lyse opp litt i mørketida med å lage noen fine islykter. Slike lykter kan du lage av mye forskjellig, det er bare å bruke fantasien.

Tore kjøpte noen plastbokser i ulike størrelser på Clas Ohlson, og laget en morsom islykt dekorert med skiver av appelsin.

- Innhold fra Spirea.no -
For at de små boksene ikke skulle flyte opp, ble de fylt med tunge ting.
PÅ TIDE MED NYTT PLEDD?
Du finner garantert din favoritt hos Jotex.no
(Annonselenke)

Islykter er best å lage utendørs når det er noen minusgrader, men du kan også lage i fryseren hvis det ikke er kaldt nok ute. De varer ikke evig  – kun til neste mildvær, men da er det jo bare å lage noen nye.

Du kan fryse inn mye forskjellig i en islykt – for eksempel skiver av appelsin ser ganske morsomt ut, og holder seg også i fryst tilstand.
FRI FRAKT PÅ UTEKRUKKER!
Sjekk det utvalget! Bra deal hos Jotex.no nå
(Annonselenke)

- Innhold fra Spirea.no -