Velg et bad som varer lenger enn forventet

Badet er gjerne det rommet i huset som koster mest når det skal renoveres. Nettopp derfor er det viktig at du velger løsninger som fungerer i mange år – ikke bare at de ser bra ut med det samme badet er ferdig.
På de nye Ifö Spira toalettene er spylekanten fjernet – noe som gjør at toalettet spyler bedre og etterfyller cisternen raskere.

Du har helt sikkert hørt om Ifö. Det svenske firmaet er et av Skandinavias mest kjente varemerker, og deres servanter, toaletter og dusjer finnes overalt i Norge. Ifö-produktene lages på to ulike fabrikker i Sverige – og det er produksjon av porselen som er selve hjertet i virksomheten.

Design = funksjon

”Designerbad” er et begrep som stadig brukes i boligannonser. Men hva betyr det egentlig?

For Ifö handler ikke design om selve overflaten, men først og fremst om funksjon. Det handler om å gjøre det stadig enklere og bedre for deg å bruke badet.

- Kjøp Hageguidens velkomstpakke - Hageguiden

Produkter av god design er praktiske, enkle å rengjøre og varige. Et vakkert utformet bad som ikke oppfyller disse kravene er ingenting verdt – det er ikke et Ifö-bad.

Ifö Sense er fleksibel og kan tilpasses akkurat det badet du ønsker deg. På bildet ser du et Spira toalett, frittstående badekar med ben, servantskap og overskap med speil.

Formgiverne i Ifö er faktisk kunstnere, ingeniører og sosiologer på samme tid. Fordi produktene deres skal brukes av mennesker som deg og meg. De skal også kunne produseres så økonomisk som mulig, slik at du og jeg har råd til å kjøpe dem.

Det er nemlig ikke så vanskelig å produsere eksklusive produkter som kan koste hva som helst. Det som er vanskelig er å produsere eksklusive produkter som du og jeg har råd til.

Produkter som varer lenge

Ofte lar vi oss styre av utseende og estetikk når vi velger produkter til hjemmet. Vi liker fargen på treverket, en kul detalj og setter pris på prislappen. Det kan også være lett å tenke at det ikke gjør så mye om produktet må skiftes ut etter få år – det er jo bare å kjøpe noe nytt.

Er dere mange i familien kan det være praktisk med to kraner.

Mange virksomheter legger i dag vekt på kvantitet fremfor kvalitet – noe som har gjort at kundene forventer at produktene kun skal vare noen få år.

I Ifö har de derimot gått motsatt vei – de vil heller lage produkter som holder lenger enn forventet. Og nettopp derfor er det mange håndverkere som snakker varmt om Ifö sine produkter og anbefaler dem til andre.

I tillegg til at du slipper å bruke tid og penger på å skifte ut produkter som er blitt utslitt – sparer du også miljøet. Du er med på å redusere bruken av materialer og energi – og det blir mindre transport.

Ifö Silva med høyskap og speil i lysgrå eik gir et mindre sterilt inntrykk på badet – uten at det går på bekostning av kvaliteten.
Møbler for hele badet

Har du merket at treverket i skapet på badet har begynt å bule ut på grunn av fukt? Renner cisternen i toalettet? Eller er servanten designet slik at det er kronglete å rengjøre?

Alle baderomsmøblene fra Ifö er laget i fuktbestandige materialer – badet er jo et våtrom. Bevegelige deler skal fungere problemfritt i år etter år og badet skal kunne brukes flere ganger om dagen og være lett å rengjøre.

Ifös designere jobber også kontinuerlig med å utvikle nye og smarte løsninger ned til minste detalj.

Ta for eksempel den nyeste møbelserien Ifö Silva. Her finner du for eksempel et høyskap med innebygget LED-belysning som tennes når du åpner døren. Du finner også LED-teknologi i speilet der du trinnløst kan endre fra kaldt til varmt lys.

Det er lurt å tenke på å ha god oppbevaringsplass på badet. Ifö Sense-serien har både over- og underskap i ulike størrelser, samt høyskap. Det vegghengt toalettet gjør også at det er enklere å gjøre rent på gulvet.

Er du på jakt etter inspirasjon til hvordan du kan innrede ditt nye bad, eller friske opp ditt gamle – anbefaler vi å ta en titt i inspirasjonskatalogen 2017. Her finner du hele Ifös sortiment med priser og det hele.

Denne artikkelen er en annonse for Ifö
Hageguiden  

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut