Konkurranse: Vinn Alf Johan – verdi 3999,-

OBS! Denne konkurransen er avsluttet. Det nærmer seg advent og jul, og hva med å pynte på trappa med den koselige nissen Alf Johan? Nå har du sjansen til å vinne en tidlig julegave fra Krifon.

Krifon er en norsk leverandør av blant annet krukker, hagemøbler og interiørartikler. I samarbeid med oss i Spirea vil de nå gi bort tvillingbroren til den flotte nissen du ser på bildene her til en heldig vinner.

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å like Facebook-sidene til Krifon og Spirea.
Alf Johan har ikke høydeskrekk og hadde ingen problemer med å bli med opp på Ekeberg og se ut over Oslo.
Konkurransen varer fra og med 12. november til og med 19. november. Vinneren offentliggjøres på Spirea.no mandag 20. november. Den heldige vinneren ble Mari Lein Antonsen fra Flatåsen i Trondheim. Gratulerer!
Kjempestor nisse

Nissen heter som nevnt Alf Johan og er hele 125 cm høy. Han står støtt på egne bein og har med seg en liten sekk med gaver så klart.

Det er jo ikke stort han får med seg av omgivelsene, med nisselua trukket så godt ned.

Alf Johan kan pynte opp både ute og inne, men bør stå under tak – han liker ikke regn så godt. Sammen med en flott lykt, granbar og kanskje en dørkrans, kan du lage et flott miljø som ønsker gjester velkommen.

Vi synes Alf Johan er en kjempekoselig nisse, og før vi satte ham til pynt på trappa, tok vi ham med på en liten tur rundt omkring i Oslo.

Nissen vår venter på bussen ved Ryen T.

Moderne nisser bruker nemlig ikke reinsdyr og slede til å komme seg rundt, de tar like gjerne buss, bil eller T-bane! Og det er jo fint å få se seg litt rundt i verden før julestria virkelig begynner.

Har du lappen, Alf Johan? Tror kanskje det er best om vi mennesker kjører bilen.
Her får du kjøpt Alf Johan

Veiledende pris for nissen er 3999 kroner, og du får kjøpt den hos følgende forhandlere:

Floriss Kongsvinger, Prestfoss Hagesenter AS, Rognaldsen Gartneri AS, Andreassen Blomster AS, Nordåsveien Plantesenter AS, Lier Planteland, Floriss Skarnes, Karmøy Hagesenter AS, Blomster Rotunden, Floriss Ultra Bryn blomster, Rykke Gartneri og Hagesenter AS. (Forbehold om utsolgt.)

Alf Johan finnes også i en mindre versjon til veiledende pris 1499 kroner.

Krifon har også mange andre fine nisser – se bilder av dem her.
På vei ut på nye eventyr. Her i trygt selskap med Bjørnhild like ved Ryen-krysset i Oslo.

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut