Pakketips til helgeturen

Synes du det er vanskelig å pakke riktig til helgeturen? Her får du noen gode tips som gjør at du kommer deg avgårde uten stress – og uten å glemme noe viktig.

SPONSET INNLEGG

For mange av oss er helgen ukens høydepunkt – dagene hvor du har lov til å slappe helt av uten å tenke på hverdagsutfordringer eller mas og kav.

Uansett om du reiser ofte eller sjelden – det er supert med en liten huskeliste og noen gode pakketips. Kanskje du planlegger en helgetur nå snart? Her får du noen gode tips til helgeturen for å gjøre pakkeprosessen så stressfri som mulig.

- Kjøp Hageguidens velkomstpakke - Hageguiden
Før du begynner å pakke er det smart å lage seg en liten huskeliste over hva som skal være med i bagen. Lagre den gjerne på mobilen, så har du den alltid med.

Skriv en huskeliste

Dersom du er en av dem som alltid utsetter pakkingen til siste liten, er det lett at du glemmer noe. Stress-pakking gjør også at du ofte tar med deg mer enn du trenger – mens noe annet viktig som toalettmappen blir liggende igjen på badet.

Det kan derfor være lurt å starte tidlig – ikke med pakkingen – men med å skrive en huskeliste. På denne måten kan du, hver gang du kommer på noe som hadde vært lurt til å ha med, skrive det ned på listen.

Dersom du lagrer listen i notater på mobilen din vil du alltid ha listen tilgjengelig slik at du enkelt kan notere etter hvert som du kommer på viktige ting du vil ha med. Et tips er å bruke den samme listen når du skal hjem – da unngår du å legge noe igjen på hytta eller hotellrommet.

Reiser du ofte på tur, kan du jo bruke den samme huskelisten hver gang.

Med California Weekendbag kan du reise med stil – enten du skal storbyferie eller på helgebesøk til venner.Foto: Trendhim.no.

Velg riktig størrelse på bagen

Det er fort gjort å pakke med seg alt for mye – spesielt hvis du bruker en stor bag eller koffert. Husk at en helgetur faktisk bare varer i et par netter. Det vil si at det ikke er nødvendig å pakke så mye med seg. Og det er veldig kjedelig å slepe rundt på en kjempetung bag full av ting du egentlig ikke har bruk for.

Dette er en typisk feil som ofte hender fordi du pakker i en bag som rommer for mye for en liten helgetur. Siden du har plass til mer vil du automatisk fylle bagen med unødvendige ting som du kanskje vil få bruk for, selv om du godt vet at du mest sannsynlig ikke kommer til å få bruk for det.

Hvis du ikke har en bag eller veske som passer – finner du et stort utvalg av kule kvalitetsvesker i nettbutikken til Trendhim. 

Skal du gå mye, er det veldig greit å bruke ryggsekk. Med Vintage Cognac ryggsekk i skinn er du velkledd også med sekk på ryggen. Foto: Trendhim.no

Ved å gå til innkjøp av en bag eller ryggsekk i passe størrelse til en tur på to-tre dager, vil du enkelt begrense hva du kan ta med deg. Ved å ha en liten toalettmappe i tillegg, kan du også enkelt begrense hva du kan ta med deg av toalettsaker – da unngår du at bagen blir overfylt av unødvendig mange toalettsaker.

Planlegg etter aktiviteter og vær

Før du lukker bagen, er det også veldig lurt å sjekke værmeldingen på forhånd. Selv om det regner hjemme, kan solen skinne dit du skal, og da er det kjedelig å ha med bare varmt tøy. Og motsatt: Du har jo ikke lyst til å sitte inne hele helgen fordi du har glemt å pakke ned regntøy.

Med flere praktiske lommer og tøft design er Gaston Skinnveske perfekt både på ferie og til hverdags.

Husk å ALLTID pakk etter hvilke aktiviteter som er planlagt! Aktiviteter som bading uten badetøy, tur i regnet uten regnjakke eller kosekveld inne uten komfortable klær blir ikke helt det samme dersom du ikke har pakket det nødvendige.

Vi håper at du – etter å ha lest disse tipsene – kanskje synes at pakkeprosessen virker mindre skremmende. Nå har du kanskje en idé om hva du skal pakke med deg? Husk å skriv det ned på pakkelisten din.

Men det aller viktigste: Uansett hva du pakker eller ikke pakker er helgen en tid hvor du skal slappe av og kose deg. Vi ønsker deg en fantastisk helgetur og krysser fingrene for at du husker å pakke ned alt du trenger!

Dette blogginnlegget er en annonse for Trendhim.no – smykker og accessoirer for menn.

Hageguiden  

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut