Spirea.no inviterer alle til åpen hage

I løpet av fem år har vi forvandlet en bratt skråning med naturtomt, til en ganske fin hage! Det har kostet mye tid, penger og ikke minst arbeidsinnsats, men resultatet er blitt en spennende hage vi er stolte over å kunne vise frem.

Har du lyst til å komme på besøk og se vår drømmehage med blant mye bruk av stein, stauder, busker og egen pizzaovn?

Vi arrangerer åpen hage fredag 8. september fra klokken 14 til 18.

Hvis du kommer, får du smake deilig pizza fra steinovnen og få en omvisning i hagen. Enten du er nybegynner eller mer erfaren – her er løsninger du kan la deg inspirere av.

Dette er pizza slik de lager den i Italia! Tynn bunn, passe mengde fyll og glovarm steinovn er oppskriften på pizzasuksess.

Adressen er Furuveien 39E, 0678 Oslo

Slik kommer du deg hit

Vi anbefaler at du reiser kollektivt, det beste er 70-bussen fra sentrum, gå av i Furuveien. Kommer du med bil, må du parkere i gata. (Ikke kjør ned bakken til oss, da kommer du ikke opp igjen.) Hvis det er fullt i Furuveien, pleier det å være ledige plasser i Steinborgveien (parallellgate), innkjøring ved lyskryss i Svartdalsveien.

For å kunne planlegge både pizza-stekning og andre ting, setter vi pris på om du kan melde din interesse på forhånd. Bare send en epost til post@spirea.no med navnet ditt, så er du velkommen hit!

NB: Værforbehold. Vi melder fra på bloggen dagen før hvis vi vurderer at været blir slik at vi avlyser.

Med vennlig hilsen
Tore og Bjørnhild Fjeld
Spirea.no

Skikkelig grunnarbeid kan føles unødvendig. Det synes jo ikke. Men hvis hellene ligger like rett om 20 år - da var det kanskje verdt det?
Skikkelig grunnarbeid kan føles unødvendig. Det synes jo ikke. Men hvis hellene ligger like rett om 20 år – da var det kanskje verdt det?

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut