Robotgressklipperen ordner opp helt selv – se video

Med en robotgressklipper slipper du å bruke tid og krefter på å klippe plenen. Se video av din nye «gartner» i arbeid!

Spirea.no har testet robotgressklipperen Robomow RX20 Pro, som er beregnet på relativt små hager. Det er ganske fascinerende å følge med på hvordan klipperen tumler rundt på plenen og klipper på kryss og tvers.

Litt avhengig av hvor stor plen du har, tar det noen dager før den klarer å klippe hele plenen ferdig. Du kan ved hjelp av Robomow-appen stille inn klipperen til å klippe i maks 90 minutter per dag – på et fast klokkeslett. Når roboten kjenner at det begynner å bli på tide å lade batteriet, går den tilbake i ladestasjonen av seg selv.

OBS: De første dagene vil det se ut som plenen er blitt klippet av en person med veldig dårlig retningssans. Ta det med ro, det blir pent til slutt.

Støtt oss med 25,- hvis du likte artikkelen

Vi som lager Spirea.no er veldig glade for at du er på besøk. Vår plan er å lage mange nye og lærerike artikler for deg i tiden fremover. Hvis du kan Vippse oss en slant for å vise at du støtter opp om arbeidet vi gjør, blir vi kjempeglade!

Spirea.no sitt Vipps-nummer er:

5 7 1 8 9 8

Velg summen du vil støtte oss med, trykk på "Handlekurv" og deretter "Klar til å betale" i Vipps-appen. Da blir du en del av Spirea-familien. Jippi!