Robotgressklipperen ordner opp helt selv – se video

Med en robotgressklipper slipper du å bruke tid og krefter på å klippe plenen. Se video av din nye «gartner» i arbeid!

Spirea.no har testet robotgressklipperen Robomow RX20 Pro, som er beregnet på relativt små hager. Det er ganske fascinerende å følge med på hvordan klipperen tumler rundt på plenen og klipper på kryss og tvers.

Litt avhengig av hvor stor plen du har, tar det noen dager før den klarer å klippe hele plenen ferdig. Du kan ved hjelp av Robomow-appen stille inn klipperen til å klippe i maks 90 minutter per dag – på et fast klokkeslett. Når roboten kjenner at det begynner å bli på tide å lade batteriet, går den tilbake i ladestasjonen av seg selv.

OBS: De første dagene vil det se ut som plenen er blitt klippet av en person med veldig dårlig retningssans. Ta det med ro, det blir pent til slutt.