Tid for å nyte vår nye uteplass

Endelig er sommeren her – og vi kan nyte milde kvelder på vår nye uteplass! Takket være vedlikeholdsfrie hagemøbler fra Noah Garden er vi nesten i mål med vår drømmehage.

SPONSET INNLEGG

I hele fjor sommer var hagen vår et stort steinbrudd. Vi er fortsatt ikke helt ferdige med hele hageprosjektet, men det begynner å nærme seg.

Noe av det vi er mest fornøyde med, er at vi har fått en ny fin uteplass med heller fra Asak Miljøstein, pizzaovn fra Forno, høybed fra Bedd og ikke minst flotte hagemøbler fra Noah Garden.

Etter å ha jobbet i hagen en lang dag, er det deilig å sette seg ned på denne plassen og nyte kveldssolen og utsikten over Oslo. Det har kanskje ikke vært noen rekordsommer foreløpig, men vi har allerede hatt både pizza- og rekeaftener.

Det er deilig å spise ute, hjemme i sin egen hage. Med dette vedlikeholdsfrie hagemøbelsettet fra Noah Garden  har vi fått en uteplass som fungerer perfekt for oss.

Bord og 8 stoler

Hagemøbelsettet består av et Santiago uttrekkbart bord i aluminium, samt 8 stoler i aluminium og kunststoff. Santiago-bordet er 150 cm langt og 90 cm bredt, men kan trekkes ut til å bli hele 220 cm langt. Det er perfekt på en uteplass som ikke er så veldig stor. Bordet er laget av aluminium, men er lakkert slik at det ser ut som det er av treverk.

Hagemøblene fra Noah Garden holder høy kvalitet.

Stolene er også slik at de kan stå ute hele tiden, vi trenger ikke å ta dem inn hvis det begynner å regne. For lagring over lengre tid, følger det med trekk både til bordet og stolene.

Stolene er meget behagelige å sitte i.

Smussavvisende stofftrekk

Stoff-trekket på stolene er også slik at hvis noen skulle være uheldige å søle på dem, er det bare å tørke av. Vi har for eksempel hatt bursdagsselskap for en gjeng med gutter, og stolene var like fine etter en liten runde med kluten.

En annen ting vi liker er at både bordet og stolene er veldig lette, slik at det er enkelt å flytte møblene til et annet sted når vi har behov for det. Vår uteplass er som nevnt ganske liten – skal vi ha flere gjester setter vi bare bordet ved inngangspartiet.

Siden møblene er så lette, er det bare å flytte dem unna når plassen trengs til noe annet.
Santiago-bordet kan fint brukes som arbeidsbord ved planting, det er bare å tørke av etterpå.
Ser ut som treverk, men er aluminium.

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut