Maria vant krukkesettet fra Krifon

Maria Josefson fra Bergen ble den heldige vinneren i vår påskekonkurranse i samarbeid med Krifon. Premien hun vant var et lekkert krukkesett til en verdi av 5299,-.

SPONSET INNLEGG

Krifon er en norsk leverandør av blant annet krukker, hagemøbler og interiørartikler. Hagesesongen står for døren, og Krifon ønsket å gi bort et utrolig flott krukkesett til en av Spireas lesere.

Responsen på Facebook-konkurransen var stor, det var mange som likte de flotte krukkene i fiber med betong-look. Vi takker alle som har likt, delt og kommentert.

«Vi har juksa litt». Fotografen har noen triks for å få de fine krukkene til å bli så fotogene som mulig.

Lette, men solide

Krukkesettet består av tre krukker i fiber, hvilket betyr at de ikke er så tunge som de ser ut til. Krukkene er frostherdige og holdbare, og kan brukes til alle slags planter.

Den største krukken er hele 83 cm høy, og har en diameter på 67 cm. Det betyr at du fint kan plante en stor busk eller tre i denne krukken uten å frykte at den tørker ut eller at planten har for lite jord rundt røttene. Vi har en sånn krukke selv, og i den har vi tenkt å plante en syrinhortensia.

Fibermaterialet er i krukkene er både lettere og sterkere enn keramikk, og hvis de har god drenering vil de tåle å stå ute året rundt.

Tre størrelser

Medium-krukken er 61 cm høy og har en diameter på 46 cm. Og den lille er 44,5 cm høy og har diameter på 34,5 cm.

Veiledende pris for krukkene er 1999 (stor), 1799 (medium) og 1499 (liten). Totalprisen for krukkesettet i butikken er 5299 kroner.

Klikk her for å gå til Facebook-siden til Krifon

Klikk her for å gå til Facebook-siden til Spirea

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.