Vi har fått nye hagemøbler til påske!

For noen dager siden fikk vi en spennende pakke levert på døra: Nye flotte hagemøbler fra Noah Garden. Perfekt timing til påskeferien!

SPONSET INNLEGG

Som mange andre hageinteresserte skal vi tilbringe påsken hjemme i vår egen hage. Vi satser på at været blir bra slik at vi både kan få gjort litt hagearbeid og forhåpentligvis også sitte ute og spise pizza fra den flotte steinovnen vår.

Uttrekksbord

For noen måneder siden var vi på besøk i showroomet til Tønsberg-firmaet Krifon AS, som leverer blant annet krukker. De har også hagemøbler under varemerket Noah Garden. Her valgte vi uttrekksbordet Santiago, som var perfekt til vårt behov.

Med et enkelt håndgrep kan bordet gjøres lengre eller kortere.

Santiago-bordet er 150 cm langt og 90 cm bredt, men kan trekkes ut til å bli hele 220 cm langt. Det er perfekt på en uteplass som ikke er så veldig stor. Bordet er laget av aluminium, men er lakkert slik at det ser ut som det er av treverk.

Vi liker også godt at bordet er helt vedlikeholdsfritt, det sparer oss for mye jobb. Fra før har vi noen møbler som absolutt ikke er vedlikeholdsfrie, og det holder med ett bord som skal pusses og oljes hver vår. Aluminumsbordet trenger bare å tørkes støv av.

Kjekt med regntrekk til stolene, da holder de seg pene lenger.

4 fine stoler

I tillegg til bordet har vi fått 8 stoler, hvorav 4 av dem har pute, mens 4 er ekstrastoler som kan stables når vi ikke bruker dem. Det er veldig praktisk når vi får gjester! Alle stolene kan stå ute uten å være under tak, men det fulgte også med egne trekk til de fire «fine» stolene  slik at de kan beskyttes mot regn og pollenstøv.

Vi har allerede prøvd de nye hagemøblene, og håper det blir fint vær til å sitte ute og kose seg i «hjemmepåsken».

 

Meld deg på og motta gratis hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" indicates required fields

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut