Ta en vintertur til København!

København er byen vi alltid vender tilbake til. God mat, avslappet stemning og ikke minst Tivoli gjør den danske hovedstaden til den beste nordiske storbyen sommer som vinter.

SPONSET INNLEGG

De gangene vi har vært i København, har det virkelig stemt at det er deilig å være norsk i Danmark. Enten du reiser med familien eller tar deg en helgetur med kjæresten, er dette byen som virkelig får deg til å føle at du er på ferie.

København er kjent for sine mange julemarkeder, med koselige salgsboder.

Danskene stresser ikke, og tar seg gjerne «en lille» selv om det er midt på dagen. Og som kjent varer en dansk frokost til langt utpå ettermiddagen.

Det er heller ikke vanskelig å finne noe å gjøre i København, hvis du ikke bare har lyst til å shoppe og gå på kafé.

Fantastisk i Tivoli

Tivoli er etter vår mening den beste fornøyelsesparken hvis du reiser med både voksne og barn. Karusellene og de andre attraksjonene er spennende nok for selv de mest fartsgale, berg- og dalbanen «Dæmonen» skremmer vannet av de fleste!

Den japanske pagoden er en av Tivolis mest kjente attraksjoner. De 85.000 lyspærene er nylig skiftet ut med LED.

I tillegg er hele Tivoli-området veldig hyggelig for deg som bare til spasere litt rundt. For oss som er hageinteresserte er parken, «Haven» som den kalles, veldig interessant å studere. Nå i den mørke årstiden er det veldig flott å gå rundt på kvelden og beundre den flotte belysningen i hele området.

Når du blir sulten slår du deg ned på en av de mange spisestedene, der du kan velge mellom spesialiteter fra både det danske og internasjonale kjøkken.

Det settes også opp mange ulike show i Tivoli, så dette er virkelig en fornøyelsespark for nordmenn i alle aldre.

Finn et godt hotell

Det er ikke alltid lett å velge hvilket hotell du skal bo på, hvis du ikke har besøkt byen før. Skal du bo sentralt eller stille, på stort kjedehotell eller et lite familiedrevet?

Og hvordan sikre seg at hotellet faktisk svarer til forventningene?

Det er flatt i Danmark, men får du hotellrom høyt opp i etasjene, kan du nyte utsikten her også.

Vi vil anbefale hotellnettstedet Hotelspecials.no, der du kan velge mellom i alt 33 flotte hoteller i København. Her kan du søke etter hoteller etter ulike søkekriterier, som beliggenhet, pris eller standard.

Hvis du skal besøke København vil vi anbefale å bo sentralt, gjerne i nærheten av Tivoli. Og på Hotelspecials.no kan du velge mellom hele 10 hoteller i gangavstand til fornøyelsesparken!

Du kan også lese vurderinger fra tidligere gjester som har besøkt hotellet tidligere, slik at du kan føle deg trygg på at hotellet faktisk har den standarden de lover.

Nyhavn er en flott havn med seilskuter på rekke og rad, og mange fine restauranter der du kan nyte dansk eller internasjonal mat.

Hotelspecials.no tilbyr hoteller i mange byer i Norge, Sverige og Danmark, i tillegg til storbyer i Tyskland, Belgia, Østerrike og Nederland.

Hvis du melder deg på nyhetsbrevtjenesten deres kan du få gode tilbud på hoteller rett i epostkassa.

Kanskje du lar deg friste til en impulstur?

Blir du lei av å gå, kan du ta en tur med kanalbåtene som tilbyr sightseeing i de eldste delene av København. Alle foto: Siri Fjeld Emilsen

Meld deg på og få gratis magasin og hagekalender

Nyhetsbrev med godbiter fra Norges beste hageblogg!

"Må fylles ut" obligatorisk felt

NavnMå fylles ut
PersonvernMå fylles ut
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.