Her kan du bestille frø på nett

Selv om ditt lokale hagesenter ikke har åpnet for sesongen, er det fullt mulig å bestille frø på nett. Her er noen norske og utenlandske nettbutikker med et godt utvalg.

Skal du så for eksempel tomatplanter, er du nødt til å få frøene i jorda i løpet av mars måned, hvis ikke rekker de ikke å modne før sommeren plutselig er over. Dette gjelder også mange sommerblomster – de trenger å forkultiveres under vekstlys innendørs for å blomstre mens det ennå er sommer.

BESTILL NÅ OG VÆR KLAR TIL SESONGEN!
Komplett byggesett på hagestue hos Grønt Fokus
(Annonselenke)

Pakker med frø er et typisk produkt det er lettvint og greit å bestille på nett. Små pakninger som veier nesten ingenting, det blir ikke mye porto å betale da. Prisene på frø kjøpt på nett er ofte også lavere enn i hagesenter og blomsterbutikker, i tillegg til at det er et større utvalg. Oversikten viser et utvalg av nettbutikker som vi enten har prøvd selv, eller som vi har fått anbefalt av andre.

Impecta Frøhandel er en svensk nettbutikk med et bredt utvalg av ulike sorter frø. De gir mye god informasjon om frøene og hvordan du skal så, og såtidspunkt vil være omtrent det samme i Norge og Sverige.

FRI FRAKT PÅ UTEKRUKKER!
Sjekk det utvalget! Bra deal hos Jotex.no nå
(Annonselenke)

Garden Living drives av Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen fra Nannestad i Akershus, og selger både planter, frø, knoller og hageutstyr i nettbutikken. Frøene er fra Lord Nelson og Johnsons.

Rara Växter er en annen svensk frøforhandler som mange har god erfaring med. De har også godt utvalg av økologiske frø, og gode beskrivelser som følger med frøene. Mange av sortene er spesielt godt tilpasset nordiske forhold.

Din lokale gartner drives av hagesenteret Hageland Rom Hagemiljø i Tønsberg. Her finner du et godt utvalg av frø fra Weibulls. Du kan også bestille klematis, roser, stauder og en del hageutstyr i nettbutikken.

2019 ER ÅRET FOR DRIVHUS!
Forleng hagesesongen med et drivhus fra Grønt Fokus
(Annonselenke)

Plants of distinction er en britisk nettbutikk for deg som er ute etter litt spesielle sorter. Du kan laste ned en meget lekker frøkatalog med flotte bilder og gode omtaler av frøene.

LES OGSÅ:

FRØGUIDE FOR NYBEGYNNERE