Georginer – er det gøy eller galskap?

Noen vil nok mene at det er tullete å satse på planter som må oppbevares inne hele vinteren, bare for at de skal blomstre noen få uker på høsten. De som har georginer, derimot, mener blomstringen er så vakker at den absolutt er verdt jobben!

I fjor hadde vi et innlegg på Spirea.no om Farmors 100 år gamle georginer. Der kan du lese mer om denne spennende planten, og hvordan du lykkes med den.

Og farmor Brit Fjeld har klart å overvintre georginene enda ett år, og nå i skrivende stund står de i sin vakreste blomst. Henrik og Andreas er på ferie i Elverum, så vi har fått farfar Knut til å ta bilde av farmor og guttene ved georginebedet. Flott, ikke sant?

Tiden vil vise om fremtidige generasjoner klarer å ta vare på plantearven på samme måte. Eller blir det bare bruk og kast med planter også?

Støtt oss med 10,- hvis du likte artikkelen
Vi som lager Spirea.no er veldig glade for at du er på besøk. Vår plan er å lage mange nye og lærerike artikler for deg i tiden fremover. Hvis du kan Vippse oss en slant for å vise at du støtter opp om arbeidet vi gjør, blir vi kjempeglade!

Spirea.no sitt Vipps-nummer er:

5 7 1 8 9 8

Velg “Kjøp og betal” i appen. Da blir du en del av Spirea-familien. Jippi!