Se video av den blomstrende julihagen vår!

Nå er hagen vår her på Høyenhall på sitt absolutt vakreste! Kjempeflaks at vi er hjemme og kan nyte blomstringen.

Værgudene har vist seg fra sin beste side de siste ukene her på Østlandet, og heldigvis hadde så godt som alle plantene våre overlevd uten vanning da vi var på ferie. I tiden etterpå har vi latt sprederen jobbe jevnt og trutt, slik at alt skal trives i krukker og bed.

Vi har også benyttet fridagene til å handle en god del nye stauder på salg på Plantasjen, og ved nyplanting er det spesielt viktig å vanne.

Blant nyanskaffelsene er for eksempel solhatt (Rudbeckia), store, gule prestekrager (Leucantemum), stjerneklokke (Campanula), pioner (Paeonia) og oktoberbergknapp (Sedum). Vi kjøpte også noen nye urter, samt vinterglans og beinved til bunndekke i et skyggebed.

Nok om det, en vakker hage beskrives best med bilder. Klikk på videoen øverst i artikkelen og nyt en stemningsrapport fra vår julihage.
Støtt oss med 10,- hvis du likte artikkelen
Vi som lager Spirea.no er veldig glade for at du er på besøk. Vår plan er å lage mange nye og lærerike artikler for deg i tiden fremover. Hvis du kan Vippse oss en slant for å vise at du støtter opp om arbeidet vi gjør, blir vi kjempeglade!

Spirea.no sitt Vipps-nummer er:

5 7 1 8 9 8

Velg “Kjøp og betal” i appen. Da blir du en del av Spirea-familien. Jippi!