Henger plantene med hodet? Gi dem en tablett!

En av årets nyheter fra Hasselfors Garden er en type vekstnæring for potteplanter i form av en brusetablett. Synes du det blir mye «klin» med vanlig, flytende blomsternæring, er dette produktet for deg.

SPONSET INNLEGG

Hasselfors Garden er i utgangspunktet en jordfabrikant, men de lager også flere andre, spennende produkter for hus og hage. Vekstnæringen for potteplanter kommer i 3 varianter: For grønne planter, for blomstrende planter og orkidénæring.

Du får kjøpt vekstnæring for blomstrende planter, grønne planter og orkideer.
Du får kjøpt vekstnæring for blomstrende planter, grønne planter og orkideer.

Næringen får du kjøpt i form av et rør som inneholder 20 stk brusetabletter som skal løses opp i 2 liter vann.

Når tabletten har bruset ferdig, kan du begynne å vanne.

Du kan fint bruke vekstnæringen hver gang du vanner plantene dine, og så lenge du bruker 2 liter vann pr tablett blir doseringen riktig.

Meget enkelt, og fullstendig uten søl!

Vi synes dette er et praktisk og hendig produkt som gjør det lettere å huske å gjødsle potteplantene. Røret med vekstnæring har lekkert design og kan fint stå fremme på kjøkkenbenken, trenger ikke å gjemmes bort i skapet slik den store flasken med flytende vekstnæring gjerne blir.

Putt tabletten i vannet så løser den seg raskt opp.
Putt tabletten i vannet så løser den seg raskt opp.

Den eneste «ulempen» vi ser med dette produktet, er at det ligner på C-vitamintabletter eller sukkertøy, og derfor bør holdes utilgjengelig for små barn. Skjønt det smaker sikkert ikke noe godt, så spørs om den som putter det i munnen vil spytte ut igjen ganske snart.

Vekstnæringen er mineralgjødsel (NPK), med litt ulik sammensetning i de ulike typene. Næringen for grønne planter fremmer bladverket, mens næringen for blomstrende planter gir rikere blomstring. Produktene er kun ment for inneplanter, skal du gjødsle sommerblomster anbefales det at du heller bruker sommerblomstnæringen fra Hasselfors Garden.