Flott, gammeldags hage i Skoger

Hva er vel bedre enn en stor, gammeldags hage? Grønne plener å løpe barbeint på, store trær som skaper deilig skygge, stauder som har stått på samme sted i hundre år!

Vi er så heldige å kjenne eierne av gården Borge i Skoger like utenfor Drammen.

Hos Trine og Oddvar Borge Johansen er det alltid deilig å komme på sommerbesøk i hagen. Tuntreet er en stor blodbøk – et flott syn både på avstand og på nært hold. I velstelte bed rundt det hvitmalte huset står staudene høye og ranke – og ulike busker danner en myk ramme rundt den store, sommergrønne plenen.

Og flere steder i hagen har Trine og Oddvar hyggelige sitteplasser, slik at de alltid har et sted i solen – eller skyggen – alt ettersom hva som er behovet.

Bjørnhild som "Garden Girl" med Henrik som assistent.
Bjørnhild som «Garden Girl» med Henrik som assistent.

Spirea.no fikk også lov til å låne hagen på Borge til fotoshoot av Bjørnhild ikledd et antrekk fra Garden Girl, som lager utrolig lekre og praktiske hageklær spesielt for kvinner. Spesielt selebuksene er veldig flotte og gode å ha på, med lommer til så vel mobiltelefonen som hagesaksen. Gummistøvlene er også mye i bruk, om det regner eller ikke. De har god passform og kjennes ikke så klamme som mange andre gummistøvler.

2011_07_30_DSC7865

En deilig benk i hagen.
En deilig benk i hagen.

2011_07_30_DSC5515

Oddvar stilte opp som reflektorholder.
Oddvar stilte opp som reflektorholder.